Популярни снимки за

Всички снимки

За личните съобщения

Да питам...
Пази ли се някаква история на личните съобщения? Не можах да намеря такава опция и се чудя в мен ли е проблема или просто личните съобщения не се пазят. Защото ми беше изпратен един код за активиране и аз смело затворих прозореца, мислейки че ще мога по-късно да намеря това съобщение, но не би. Май се прецаках
А, оправих се :)
admin, ако искаш изтрий темата да не се пречка...
И как се оправи? Че имам подобен проблем? :)
Когато връщам скрула на личните съобщения не се задържа и непрекъснато трябва да го връщам в желаната позиция!?!
намираш профила на този от когото ти е пратено личното съобщение кликваш върху изпратете съобщение и излиза прозорец в който е запазена цялата история на личните между вас
Благодаря, Jino!
Аз не намирам от къде се пише лично съобщение,защо не излиза при мен?
Защо не ми излиза началото на съобщенията?Много е нагоре и не се чете.
искаш всичко да е лесно - няма! Така рече сupport-a
Аз нали съм си по заблудена да попитам де е това "лично съобщение", че не го намирам само във форума го намерих, но там не пишат всички...
swestan под името на всеки автор има едн символ - пощ. плик и пише "Изпратете съобщение" ,чукваш връз него с левото краче на мишока и пишеш - примерно за коя снимка да гласувам ,споделяш некой свежа клюка, изобщо лична кореспонденция - невидима за другите ,получаването на съобщение от друг става кат чекнеш връз едно жълто мигащо джиджафче вляво горе на инт. страницата ти
Фаитър, нещо не получавам съобщения от теб за кои снимки да гласувам, поправи се :).
firefighter, e такова животно не вида
http://prikachi.com/images.php?images/223/4408223x.jpg
Я удари едно рамо и покажи де го това чудо "пощ. плик и пише "Изпратете съобщение"", че съм в пълно информационно затъмнение

А и не знам коя снимка е убава и за коя требе да гласувам, а без "лични" не мога да питам...
swestan, гласувай неуморно и безогледно, но задължително с коментар - там е разковничето.
swestan гледай сега ,няма как да видиш ---това чудо "пощ. плик и пише "Изпратете съобщение" ---когато си на твоята страницата /твоя собствен интернет фотопрофил /,требе да отидеш на страницата на потенциалния гласоподавател ,избираш някой по кротък и добродушен на вид ,например потребителят Plam ,той е кротушка и не се пазари кат требе да гласува ,виж има некои тегави като Jino u P_E_T_I_O те не стават ,не гласуват ,та така избираме Плам и чукаме на пликчето оградено с чееррввеено на снапшота по долу :

появава се диалогов прозорец в който пишеш лично съобщение :

оградил съм в червено къде да пишеш ,да не хванеш да объркаш полетата ,че ше разкрекаш жабетата ,щракаш на Изпрати и си готова - та така ... това е накратко тайната на личната кореспонденция в сайта ,пази я чиста и неопетнена ,кат млада булка булчинска рокля
firefighter, мерси за въведенението в тайните на личната кореспонденция, ама аз нали съм в женси род по трудно схващам и продължавам да не го откривам това пликче
http://prikachi.com/images.php?images/965/4409965l.jpg
firefighter, не си се стърпял
Лъснал си ми профила, дигнал си ми рейтинга...
А демонстрацията "как требе да коментирам" е мн образователна ... само дето сега vess_ta ми е бясна...

А ако някой наистина знае защо не мога да пращам "лични", моля да помогне

Редактирано от автора , 17.02.2012 10:04:45

Отварям кулпикса ,преди няколко дни и ми мига пликче,зяпам вътре,аха някакъв код,но доде го копна и той неактивен .Голям смях.Опресняването е на две или три секунди .Тия кодове колко време важет,че гледам не съм ги ползвал нещо
swestan, това беше проблем и в моят профил, и в профили на други потребители. Мисля, че само админа може да го разреши.
Убийте ме,ама и при мене не излиза пликче
Аз съм съвсем скорошна в сайта и съм неоправна с техниката.

Не мога да се ориентирам къде са съобщенията...

Пък и нещо не мога да схвана как да харесвам снимки...

Редактирано от автора , 08.02.2014 14:34:21

Под заглавието на снимката имаш жълта звездичка, като я натиснеш и добавяш в любими снимки. И добре дошла в сайта.
Аз, като не много редовен посетител на сайта , бях учуден от това, че имам лС . Опитах се да го прочета, но понеже бе доста дълго , не успях.
Обяснявам. ЛС се отваря в по малко прозорче и при опит да скролна текста нагоре,за да прочета, той самостоятелно отива най долу. На петият опит се отказах.Опита ми да намеря кой ми е писал, се оказа неуспешен, щото явно бъркам името на подателя.
Това наистина дразни .
Ако е интересно- WIN 8.1 pro 64 и посл. версия на Мозилата. Някои нет магазини имат проблем с логина на 8цата !
Поне някой админ да беше драснал два реда. Това си е неуважение откъдето и да го погледнеш !
Най-отгоре в прозореца, би трябвало да пише "Чат сесия с...../и името на подателя/". А иначе - трудно се четат дълги текстове. Да не говорим, че ако ти пратят линк, примерно - копирането си е като родилна мъка.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола