Популярни снимки за

Всички снимки

Февруарският пленер през 2008 г. - Вили Костенец, хотел "Езерото" на нашия съфорумец Kolov

Търся 7 какички за да мога да ползвам апартамента за 8 души
Тюх да му е невиди - неможа ли да се падне на 15,16 и 17 ти точно тая седмица съм АУТ
Argo ... и аз ама да споделим една двойна спалня ;)
Сираков, ти от зор си направил супер снимки.
Светле, ако всичко е наред - евентуално една тройка за нас. Ама ще го уточня в последния момент
Добре, Галче . Радвам се . Както и за всички, които са се записали. Който е сигурен, може да дава капаро - 50 %, значи за една или за половин нощувка в зависимост от броя им.

Редактирано от автора , 29.01.2008 11:10:27

Аз искам да попитам дали има някаква ориентировъчна програма на събитията или всичко ще е на импровизации? Иска ми се и ние да наминем,без нощуването край Езерото,обаче. Та...затова питам.
Ще има. Ще я уточним след 9 февруари.
Време е за плащане на капаро.

Още желаещи за пленера?
щом и цвети е двойка земи ме запиши и мен тройка
утре не мога но другия четвъртък жа платйъ
Добре. За две нощувки, нали?

Редактирано от автора , 06.02.2008 18:45:55

Моля, давайте капаро за пленера. Трябва да го платим до 15 февруари. Ако някой реши да идва след това, ще трябва да се обади направо в хотела, но едва ли ще има места.
Ето една примерна програма за пленера (ако може да се нарече така ):
22 февруари - пристигане, настаняване, вечеря (кухнята ми хареса), купон;
23 февруари - закуска (по желание), доспиване / процедури в хотела / снимки в Костенец /
- разходка до водопада и (ако времето го позволява) до близката хижа (на 3 км) със саморъчно приготвяне на обяда, или барбекю, и пиене (и по-добро оборудване, отколкото на риболова )
- прибиране, процедури в хотела / почивка / гледане и обсъждане на снимки /
- вечеря, купон
24 февруари - закуска (по желание) и екскурзия из селата на път за София, обяд по пътя.
Корекция на примерната сесия:
22 февруари - пристигане, настаняване, вечеря (кухнята още е под въпрос), купон;
23 февруари - закуска (по желание), доспиване / още доспиване / 2 шкембета за обяд / следобедна дрямка / 2 бири (не цитирам марката за да не бъда обвинен в скрита реклама)/почивка / гледане и обсъждане на снимки (надали ... ама да приемем, че някой е бил на друга програма)/ вечеря, купон
24 февруари - закуска (по желание) / доспиване / обратно към София (следобедна закуска по пътя).

Предлагам за гласуване :)
Mr_G, шкембе чорба няма . Така че ще ходиш на излет.
Mr_G, ти си в основата на околообедния излет до близката хижа, тъй като е необходим джип(в движение), за да качим провизиите за барбекюто, виното, бирата и т.н. до хижата!
=
Там сме
има ли интернет в хотела???жичен, безжичен или някакъв друг??????????
Има чудесен WiFi в хотела (поне в ресторанта е перфектен), Пробвахме го!
Androdim
аз имам роднини в Костенец ,ако фамилията ми се навие да се разходим - мога и аз да се включа в семинара
Забрави :)
Както се оказа в мойта стая има и джакузи ...
Сменям програмата едностранно на - джакузи - - джакузи - - джакузи - ...
Списъкът и капарото са изпратени. Остава само да си пожелаем хубаво (не много студено) време .
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола