За да коментирате, моля, влезте в профила
            си!

Търся 7 какички за да мога да ползвам апартамента за 8 души    

Тюх да му е невиди - неможа ли да се падне на 15,16 и 17 ти   

точно тая седмица съм АУТ

Argo ... и аз ама да споделим една двойна спалня ;)                                                    

Сираков, ти от зор си направил супер снимки.
Светле, ако всичко е наред - евентуално една тройка за нас. Ама ще го уточня в последния момент 

Светле, ако всичко е наред - евентуално една тройка за нас. Ама ще го уточня в последния момент

Добре, Галче   . Радвам се
 . Радвам се   . Както и за всички, които са се записали. Който е сигурен, може да дава капаро - 50 %, значи за една или за половин нощувка в зависимост от броя им.
 . Както и за всички, които са се записали. Който е сигурен, може да дава капаро - 50 %, значи за една или за половин нощувка в зависимост от броя им.                                                            
                     . Радвам се
 . Радвам се   . Както и за всички, които са се записали. Който е сигурен, може да дава капаро - 50 %, значи за една или за половин нощувка в зависимост от броя им.
 . Както и за всички, които са се записали. Който е сигурен, може да дава капаро - 50 %, значи за една или за половин нощувка в зависимост от броя им.                                                            Редактирано от автора , 29.01.2008 11:10:27
                            Аз искам да попитам дали има някаква ориентировъчна програма на събитията или всичко ще е на импровизации? Иска ми се и ние да наминем,без нощуването край Езерото,обаче. Та...затова питам.                                                    

Ще има. Ще я уточним след 9 февруари.                                                    
                     Време е за плащане на капаро.
 Време е за плащане на капаро.  
 Още желаещи за пленера?

щом и цвети е двойка земи ме запиши и мен тройка
утре не мога но другия четвъртък жа платйъ 

утре не мога но другия четвъртък жа платйъ

Добре. За две нощувки, нали?
  Добре. За две нощувки, нали?                                                            Редактирано от автора , 06.02.2008 18:45:55
                            Моля, давайте капаро за пленера. Трябва да го платим до 15 февруари. Ако някой реши да идва след това, ще трябва да се обади направо в хотела, но едва ли ще има места.                                                    

Ето една примерна програма за пленера (ако може да се нарече така   ):
 ):
22 февруари - пристигане, настаняване, вечеря (кухнята ми хареса), купон;
23 февруари - закуска (по желание), доспиване / процедури в хотела / снимки в Костенец /
- разходка до водопада и (ако времето го позволява) до близката хижа (на 3 км) със саморъчно приготвяне на обяда, или барбекю, и пиене (и по-добро оборудване, отколкото на риболова )
 )
- прибиране, процедури в хотела / почивка / гледане и обсъждане на снимки /
- вечеря, купон
24 февруари - закуска (по желание) и екскурзия из селата на път за София, обяд по пътя.
                     ):
 ):22 февруари - пристигане, настаняване, вечеря (кухнята ми хареса), купон;
23 февруари - закуска (по желание), доспиване / процедури в хотела / снимки в Костенец /
- разходка до водопада и (ако времето го позволява) до близката хижа (на 3 км) със саморъчно приготвяне на обяда, или барбекю, и пиене (и по-добро оборудване, отколкото на риболова
 )
 )- прибиране, процедури в хотела / почивка / гледане и обсъждане на снимки /
- вечеря, купон
24 февруари - закуска (по желание) и екскурзия из селата на път за София, обяд по пътя.
                            Корекция на примерната сесия:
22 февруари - пристигане, настаняване, вечеря (кухнята още е под въпрос), купон;
23 февруари - закуска (по желание), доспиване / още доспиване / 2 шкембета за обяд / следобедна дрямка / 2 бири (не цитирам марката за да не бъда обвинен в скрита реклама)/почивка / гледане и обсъждане на снимки (надали ... ама да приемем, че някой е бил на друга програма)/ вечеря, купон
24 февруари - закуска (по желание) / доспиване / обратно към София (следобедна закуска по пътя).
Предлагам за гласуване :)
                    22 февруари - пристигане, настаняване, вечеря (кухнята още е под въпрос), купон;
23 февруари - закуска (по желание), доспиване / още доспиване / 2 шкембета за обяд / следобедна дрямка / 2 бири (не цитирам марката за да не бъда обвинен в скрита реклама)/почивка / гледане и обсъждане на снимки (надали ... ама да приемем, че някой е бил на друга програма)/ вечеря, купон
24 февруари - закуска (по желание) / доспиване / обратно към София (следобедна закуска по пътя).
Предлагам за гласуване :)
                            Mr_G, шкембе чорба няма   . Така че ще ходиш на излет.
 . Така че ще ходиш на излет.   

Mr_G, ти си в основата на околообедния излет до близката хижа, тъй като е необходим джип(в движение), за да качим провизиите за барбекюто, виното, бирата и т.н. до хижата!   

=
 =  

Там сме   

има ли интернет в хотела???жичен, безжичен или някакъв  друг??????????
 има ли интернет в хотела???жичен, безжичен или някакъв  друг??????????                                                    
                            Има чудесен WiFi  в хотела (поне в ресторанта е перфектен), Пробвахме го!  

Androdim   

аз имам роднини в Костенец ,ако фамилията ми се навие да се разходим -  мога и аз да се включа в семинара   

Забрави :)
Както се оказа в мойта стая има и джакузи ...
Сменям програмата едностранно на - джакузи -
  - джакузи -   - джакузи -
  - джакузи -   - джакузи - ...
  - джакузи - ...                                                    
                    Както се оказа в мойта стая има и джакузи ...
Сменям програмата едностранно на
 - джакузи -
  - джакузи -   - джакузи -
  - джакузи -   - джакузи - ...
  - джакузи - ...                                                    
                            Списъкът и капарото са изпратени. Остава само да си пожелаем хубаво (не много студено) време   .
 .                                                    
                     .
 .                                                    
            За да коментирате, моля, влезте в профила си!