Популярни снимки за

Всички снимки

Удоволствието

Преди малко изтрих всичките си снимки. Чувствам се много добре.
Accept, и аз!
Световна новина!
Ами да вземем траур да обявим в сайта. Както самия ти каза в един свой пост: "На никой тук не му пука за теб, на мен не ми пука за теб, на теб не ти пука за мен и т. н"
Най-после. Какъв автор си ако не си си трил снимките поне веднъж?
Сега ако спреш и глупости да бълваш всеки тук ще се почувства по добре....не само ти.
nasko_, всеки сам се грижи за комфорта си. Сайтът предлага доста възможности за това. Ако не ти стигат, обърни се към ръководството.
и аз си ги изтрих обаче ми отне много време и повече няма да си трия. повече.

Редактирано от автора , 28.01.2008 11:06:16

как не те домързя
ЖАЛКО!Обявявам 40 дневан траур ще ходя само с черно бельо вече!!
Myrrr,
ако искаш ходи и без гащи. г..зът си е твой.

препоръчвам да не си триете снимките. няма смисъл. ако тоя надпис горе на банера го имаше преди .....

аксепт, какво точно удоволствие получи, понеже аз се зарадвах за около половин час и после ми беше все тая?
BOINK, приключих с всякаква формална обвързаност с този сайт. Вече мога единствено да си говоря с приятните за мен хора. Т. е. съм напълно честен - формално и емоционално към себе си и сайта. Това ми донесе удовлетворение. Обаче наистина е страшно "загуби време" триенето. Щеше да е хубаво да има опция това да става с 1 копче.

Myrrr, още по-ефективно ще е да го сменяш по принципа лице - опаки. Като чорапите - ляв на десен и обратно. Ефективно и икономически оправдано.

Редактирано от автора , 28.01.2008 17:40:27

Разни хора, разни интереси.
Не Ви разбирам да си призная и незнам за какво го правите. Ваша си работа.
Колкото до Accept,не разбирам защо влезе в словесна "битка" с мен, след като от думите ти лъха някакво разочарование от сайта.
Бат Вальо, в словесна битка с теб не съм влизал, но и ти не разбираш нито една моя дума. От думите ми не може да лъха разочарование, защото никога не съм бил очарован. Не търси подтекст в нито 1 моя дума. Няма такъв.
"не може да лъха разочарование, защото никога не съм бил очарован" - добре го каза.
Както и да е !
Вие си знаете най-добре, кое,как и защо.
Приятна вечер на всички!

Редактирано от автора , 28.01.2008 18:58:57

Язък! Преди да ги изтриеш, човек под снимката на който си бълвал компетентни рецензийки можеше поглеждайки в профила ти спокойно да махне с лека ръка на писаното а сега ще има да се връзват..
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола