Популярни снимки за

Всички снимки
От няколко месеца съм в този мога да кажа прекрасен саит и с удоволствие си прекарвам времето тук,обаче в последните дни се навъдиха много хора с по една крадена снимка които гласуват за техни приятели в конкурсите.Такива хора нямат място тук.Админ слагаи желязната ръкавица
Предложението ми е за конкурсите да се гласува само от хора които имат снимки в профила си и са регистрирани преди началото на конкурса
Подкрепям !
Смятам, че трябва да се ревизира цялата система на гласуване в конкурсите. Ако някой има предложения в тази насока...
И аз съм за по-строг контрол от страна на админите!
иначе "кучетата лаят кервана (с крадени снимки) си върви...
гласуването да е явно!
ima logika,no taka 6te bydat o6teteni novi "normalni"
potrebiteli
Ако Админ има време винаги може да разбере ( ако и ние му подскажем) кои снимки в конкурсите очевидно са с нереални гласове и да се погрижи, както и досега го е правил, но това наиистина е свързано с доста време
Съгласна съм с xm_style,но тогава какво ще се промени? - пак може да се регистрират всички братовчеди и да си гласуват явно....
Искам да предложа специално при конкурсите за да бъде по обективно гласуването 2-3 седмици (примерно)преди да приключат да има нова възможност за глас но не за всички снимки а само за една от примерно първите 20 или 30.
В момента всеки гласува за дадена снимка ако му хареса нещо в нея но ако накрая от 20 трябва да избере коя е най-добрата мисля че ще бъде по-добре
имайте милост към нас ;-)
Еее аз само предлагам и то защото зная че има кой да го направи ако реши ! Програмистите сме точни хора
Всичко това е излишно, нека си гласуват. Предлагам да се взимат мерки само в случаите в които съмнителна снимка се добере до челните места в класацията.
Именно Козмо е права - за това си струва, а иначе не толкова
Предлагам да няма конкурси а наградния фонд предварително да се изпива и замезва!
Днес забелязах, че имам опция да гласувам за собствените си снимки, което ми се струва нелогично. Какво мислите и технически осъществимо ли е да се отмени тази възможност?
Monika - къде такава опция???ДОсега беше точно обратно - естествено, че не можеше сам за себе си да гласуваш
ако говориш за "Гласувай" след като "гласуваш" ти казва, че не можеш да гласуваш за собствените си снимки
kozmo и ти ли пробва
Aз редовно пробвам
kozmo: пък дано стане викаш ама все не става, пък я виж Моника - притесни се чак
Мисля че няма спсение относно крадените снимки,има ги по другите форуми има ги и тука ,но си мисля че всеки един от нас щом влиза в този сайт с удоволствие може малко или много да следи за това.Трудно ще е на админите да стоят по цял ден в сайта и да следят за всяка снимка дали е авторска или не.
Който не го е срам да пуска крадени снимки,ня вярвам да спечели подобна снимка някаква награда(все един от нас ще забележи че нещо не е наред)
предлагам линкове със съмнителните снимки да ми пращате на support@4coolpics.com или в тази тема за да дадем възможност на автора да се защити

Редактирано от администратор , 08.10.2005 13:33:50

админ заповядаи първият автор
http://4coolpics.com/ownpage.php?aut=3447
Дали не е по-добре да има още една опция, която да бъде
достъпна само за членовете на журито. След приключване на
гласуването членовете на журито да оценяват всяка една фотография с оценка от 1 до 10. Така гласовете на юзерите
ще излъчват снимка или снимки, които са за наградата на потребителите в сайта, а
професионалното оценяване от жури ще дава оценка за награждаване по строго утвърдени критерии. По този начин
ще се елиминира стремежа за гласуване в комбина. Освен това
сайтът има вече оформен елит. Трябва според мен да има
повече поощрителни награди, защото иначе няма да има мотивация за участие в конкурс.
Искам да предложа и конкурс за колективна творба. Виждам,
че има потребители, които имат добри снимки, но не могат
да ги обработят достатъчно добре, от което губи и автора и
фотографията. Това означава да има възможност и за една
отделна опция - авторство на фотографското изображение и
при колективна творба - авторство върху обработката. Ние българите не сме научени да работим в екип и това определено ни пречи. Този вид конкурс например е подходящ за компютърната графика, за макрото. Поне така си мисля.
Ако в нещо греша моля предварително за Вашето извинение.
VyacheslavPopov
Леле, резил! Мислех, че може, щото не съм пробвала и затова бих тревога! Предположих, че е някаква софтуерна грешка ...
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола