Популярни снимки за

Всички снимки

Моля, посъветвайте ме за апарат!

Загледала съм се в модела C- 760 UZ на Olympus. Цената му е около 750 лв.

Как мислите, струва ли си или за тезипари може да се вземе нещо по-добро?
http://www.etronicsbg.com/view.php?cat=2&vendor=5&product=45

виж това и пак си помисли
4 мегапиксела на по-ниска цена
Ти ме разби! Гледах го този, но в Технополис е цената му е 850лв. Иначе е ОЧЕИЗВАДНО по-добър от С-760.
Този електронен магазин добър ли е? Вземал ли си нещо от тях?
аз съм взимал точни са хората лошото е че ако го нямат в наличност чакаш 15-20 дена доставка,но определено работят наи евтино
дай още малко пари и си вземи нещо по добро, защото после мноооого ще съжаляваш!
Къде точно?
Ти какво би ме посъветвал като марка и модел?
Иска ми се да събера впечатления от хора, които разбират, защото моите познания са меко казано слаби.
Моника аз лично бих те посъветвал да вземеш канон А95.много добро апаратче,до преди една седмица снимах с него и съм много доволен
От 6 МР ногоре, обезателно ръчни настроики на фокус,бленда и скорост. Мисля че това са минимални изисквания! Аз снимам с http://www.etronicsbg.com/view.php?cat=2&vendor=1&product=27 Доволен съм но сигурно след време ще си взема нещо още по добро!
Първо реши с каква цел го взимаш този апарат, а после търси това което ще ти покрие нуждите. Така като кажеш посъветвайте ме за марка и модел - ще се почне една... "Разни хора - разни идеали". На един ще му харесва едно, на друг- друго.
Да, така е! Прав си!
Уточнявам, че съм в съвсем началото на пътя. Снимам само любителски, ама много любителски.
Имам лентов апарат OLYMPUS MJU IІ. Искам да го заменя с цифров, който да е по-добър от него. Държа на добър зум и лимитът ми е 750 лв.
Освен това ми е важно апаратът да може да прави и клипче със звук (единственото изискване, което не е мое, но е важно!).
Olympus e страхотна марка, Canon и Nikon също. Аз снимам с С770 на Olympus и само мога да добавя, че е страхотен. Има си всичко и ръчни настройки и пиксели и увеличение, но най-хубавото му е ,че обектива му е прекрасен. Зависи с какви пари разполагаш. Аз бих посъветвала ако имаш възможност дай още малко и вземи С770, ако ли не и С765 е много хубав вариант. Каквото и да харесаш според мен е важно :
- да е хубава марка( Olympus, Canon, Nikon ),
- да е над 3МРх,(но над 5 МРх вече е излишно скъпо),
- да има голямо оптично увеличение (дигиталното няма значение-то влияе на качеството на образа)
- да ти е удобен ( ако е твърде малък или тежък това само пречи )
- да позволява ръчни настройки освен автоматиката ( понякога автоматиката само пречи )
Аз не съм специалист и само мога да споделя личен опит, така че ако мога с нещо ще се радвам да помогна :)))
Купи си Samsung Digimax i5 - 5Mpix, 2,5inch displey, 50Mb вградена памет и слот за SD или MMC.Аз съм очарован от възможностите му.Клипа му е невероятен и със много чист звук.В Germanos е най-ефтин - 575 лева, ще ти останат парички и за памет от 1GB.Зума му е 3x optic и 5x digital, фокусира от 1см...Аз лично съм очарован от това бижу!!!Страшно е удобен за носене и за бърза реакция!!!

Редактирано от автора , 24.09.2005 10:23:13

така, както не си специалист се изказваш доста мъдро...
Да чуем, Торбалане, твоя съвет...
Благодаря! Честно казано не очаквах някой да ми препоръча Самсунг. Не знам защо, но съм останала с впечатление, че хората, които се занимават по-сериозно с фотография не са очаровани от тази марка. Вероятно обаче греша. Ще им обърна по-сериозно внимание. Така или иначе покупката, която планирам не е спешна.
какво ще кажеш за panasonic dmc-fz5
12 optical zoom 5mpix lumix оптика leica за 799 лв на промоция вярно нямя ръчна настройка но има ръчна корекция на бялото и клипче си има а и без ръчна ще се оправиш като му свикнеш аз снимам с такъв и съм много доволен има добра скорост на снимне.
Привет на всички!
А какво мислиш за Fuji FinePix S5500. В момента е на промоция в Техномаркет - 650лв.
CANON-ostanaloto e kompromis
Tova za CANON-a e vjarno!!!
Niama spor!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола