Популярни снимки за

Всички снимки

Кой какъв е и защо такъв е...

ПРИВЕТ, ВСЕМ!!! :)

вот читаю, читаю....

и вроде русскими буквами пишите а все равно ничего не пойму......

недавно скачал клип IVANA - sedem dni - шикарная музыка и женщина тоже:) влюбиться можно даже

С наилучшими пожеланиями, Андрей (Кемерово) Россия
ancore@ya.ru
http://www.ancore.pdj.ru/
ancore.... Буквы не руские,а Болгарские,пора знать.
to stb: в болгарском алфавите нет Ы и Э, а в русском есть... а буквы одинаковые! Или я ошибаюсь?
ancore, алфавит был создан Кириллом и Мефодием и сохранен и развит в Болгарии. Отсюда он был распространен на другим славянским государствам, включительно и на Киевской Руси. Так, что алфавит болгарский, но в других славянских языках есть буквы, которые в нашем уже не употребляются.

Но эта тема о другом - о кличках потребителей: почему они были выбраны и что означают.
stb,
DareDevil -
Аман от великоруски шовинизъм!
Arcadia, и от български нихилизъм и чуждопоклонничество. Но темата е за друго.

Редактирано от автора , 06.12.2008 09:26:20

аз съм нова - ми значи харесвам доста готик и Xandria са ми една от любимите групи макар и малко безисвестни незнам дали някой ги е чувал - ако все пак някой си пада по тежък готик рок му препоръчвам да ги чуе - ми това е засега :)
понеже съм и жена реших че си е подходящо :)

Редактирано от автора , 27.12.2008 15:08:48

Еейй, добре, че видях тая тема, най-после да мога да обясня, че съм млада, ама не съм баба .Дай боже да стана. Не можах да улуча незаето име, когато се регистрирах, а дъщеря ми се беше току-що омъжила, и така-mladababa.
На времето имаше чатове, само на латиница много се дразнех Пишех се така-Maimunata . Много ме бъркаха със женски пол итова ме дразнеше И ми хрумна че мога си напиша ника с латиница и да изглежда като написано на Кирилица
А, за неорентираните и разгонени кретени дето ми налитах в чата със нежни думи като. "Как е мацко" "Здравей, маце" "Мога ли ти оближа маймунският задник?" и ред други хитринки за сваляне на жени (Господи колко мъка има на тая земя)

От тогава си остана MauMYHaTa Като за отбрани заблудени същества наблягах на Игрека по средата на думата
Е, това ми е името де!

Редактирано от автора , 11.01.2009 00:49:26

Преди няколко месеца ходих на един събор....с едни коли и там възникна въпроса кой кой е как да се познаваме ? Аз си бех принтнал ника на номера на колата,но имаше някои ,които сякаш не им се щеше да ги разпознаваме по неприлични за тях Никнеймове! Та Аз съм Джино/трябва към мама да се обърнете за пояснения/като бях ученик ми викака джингиби,щот не можеха да ме изхващат батковците ,после в Иахуу джино беше заето,та стана jingo ! Те така с мен !
YouTube - Happy new year
Източник: youtube.com
biliev92, а прякорът откъде е ?
Браво за темата! Отдавна се каня да пиша и аз. Името ми хрумна съвсем внезапно...когато реших да се регистрирам изобщо нямах идея и предварително измислен ник... докато погледът ми не попадна върху винаги стоящо шишенце с парфюм от любимата ми марка - Burberry
Та и аз да не остана назад (хихихих)
И моят ник, произхожда от mirc ерата, когато всички тийн-чета си мислеха, че най-добрия начин да си намериш нови познанства е... като влезеш в чата. Е, аз не мислех точно като тях, но и аз като тях влизах в там (защото е много по-евтино и бързо да се уговориш с тайфата там, отколкото да се обаждаш на всички). И като трябваше да си измислям ник - в началото влизах като vessyto_v, но после реших, че чата не е точното място, където да си развявам истинското име (сега малко си се чудя на преценката, но все пак...) и за това си имислих ТРО63ВКА. Това ако се чете на кирилица + символиката на числата (на mirc език 6=ш, 3=е) се получава ТРОШЕВКА.
Тука идва големия смях - въпреки широко разпространените изразни средства, които използвах, много хора не успяваха да ми разчетат ника и често са ме питали какви ли не въпроси, най-вече дали съм момиче. Други, пък си мислеха, че 63 било видоизменено 69 (ХАхахахХАХА...). Също бях срещнала предположение, че май ника ми е ТРОШАЧКА (ХАхахахХАХА..х2)
Истината е - понеже съм от квартал Трошево (доста (не)(без)известен квартал на Варна) и аз реших като една горда трошевка да си се кръстя така и да покажа на всички моята гордост:)) Този ник, наред с другия vessyto_v (от Веселина Вълчева или пък Веселина от Варна - въпрос на вкус) си го използвам на доста места. Макар и вече да не живея в Трошево, си оставам трошевка по душа :))
Zina- просто така си се казвам. Няма нищо интересно около моя ник :)
При многото значения на думата tender на английски, се налага да дам и аз обяснение за моя ник. Всъщност истината е, че в деня, в който си направих регистрация в сайта, от сутринта си тананиках наум и на глас песента на Елвис "Love me tender" . Харесвам си ника .Пък и при този дефицит на нежност в наши дни...
Отново благодаря на всички, които са отговорили .
И да припомня темата .
Доста нови прякори се появиха...
Прозаично Димитър и първата буква от фамилията.
аз подходих малко несериозно в началото и написах името на кучето ми не предполагах, че ще се зарибя така
леле какви дълбоки емоционални истории... Хора вие любими филми групи няма те ли? :) Моят псевдоним е от детството ми когато се събирахме по мазетата с приятелите и слушахме яко Linkin Park :D
biliev92, а прякорът откъде е ?

малко банално, ама ... какво да се прави ... съдба от Боян и Илиев и годината ... и така
Благодаря, момичета и момчета !
reanimationman, имаме любими филми и групи, как да нямаме! "Д'Артанян и тримата мускетари" би бил страхотен прякор
Палечка беше и още си е любимата ми приказката и понеже се чувствам все още не пораснало дете за туй и се регистрирах с Пелечка ;-)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола