Популярни снимки за

Всички снимки

SONY влезе в клуба на фул-фрейм

http://www.dpreview.com/news/0801/08013001sony35mmcmossensor.asp

Tokyo, Japan – Sony Corporation today announced the development of a 35mm full size (diagonal: 43.3mm / Type 2.7) 24.81 effective megapixel, ultra-high speed high image quality CMOS image sensor designed to meet the increasing requirement for rapid image capture and advanced picture quality within digital SLR cameras.

Дръжте се Канонци, Никонци и други дребни пълзящи твари
Продавайтееееее всичко налично, Sony идва!
То отдавна е дошло.
Ако не беше още щях да си снимам с Канон/Никон както ги обичам - филмови
В цифровата градинка те отдавна са наематели при домакина SONY и не могат без него - той е ВЪТРЕ в тях.
Помня първите цифрови фотоапарати каква марка бяха, знам и в сегашните от разни марки какво има
Предпочитам в света на фотографията да не беше влизала цифрата, но живота е на друго мнение.
Също така предпочитам да не си завирам главата като щраус в пясъка и да не виждам реалността, а да си потривам каноно-никонските обективчета с радост, че има на какво да ги сложа, колкото и да ми кълчат ръцете, защото и на тях им ги кълчи оня големият, дето раздава технологиите и частите
Algaivel, Мr_G, хайде, стягайте се !
e това е ,човек и добре да снима ...идват тия със Сони-тата и 24мпикс ФФ ..и ни отнасят ,кат куцо пиле - домат ;-)
Очакваме да видим кадри....
Любопитно ми е дали има охлаждане на матрицата...
Дръж се земьо Ако е рекъл Господ
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола