За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Опитвам се вече 2 дни да кача снимки на сайта. Съобщението е, че типа на файла не е JPEG
Аз го гледам по всякакъв начин и все джейпег си е... Сейввам си го за уеб във фотошопа, не надвишава размерите. Абе всичко си го правя както винаги досега...
Не знам къде е проблема, в моя телевизор, в мен, в сайта...
Аз го гледам по всякакъв начин и все джейпег си е... Сейввам си го за уеб във фотошопа, не надвишава размерите. Абе всичко си го правя както винаги досега...
Не знам къде е проблема, в моя телевизор, в мен, в сайта...
Типът на файла не отговаря на JPEG.
Това съобщение ми дава...
Това съобщение ми дава...
Аз качих сега една снимка за проба - нямам такъв проблем.
и при мен няма проблеми
Аз имах такъв проблем преди време.Пиши ЛС на админа.Става и като замениш Експлорера с Мозила
prati mi failaq, koito ti dava problem na support@4coolpics.com
Благодаря ви! Абе цяла вечер правя едни гимнастики да свалям снимка от кулпикса и да я качвам отново, да не е проблема в новите ми файлове и не става и не става.. изтъпях направо...
Сега ще я пратя на съпорта
П.С. vnivanova, с новия експлорър съм, ама съм ъплоудвала тук и през него. Явно нещо се е счупило, знам ли... Ще видим сега като пратя файла дали ще се оправи
Сега ще я пратя на съпорта
П.С. vnivanova, с новия експлорър съм, ама съм ъплоудвала тук и през него. Явно нещо се е счупило, знам ли... Ще видим сега като пратя файла дали ще се оправи
Редактирано от автора , 08.02.2008 00:17:33
..аз имах преди време подобен проблем .. когато подготвях снимки за качване ми се изписваше автоматично след номера на снимката 'JPG'- т.е. само три букви J,P,и G ... по този начин не можех да кача нищо до момента в който прибавих 'вълшебната ' буквичка -'E'.. така , че след номера на снимката се получи следната комбинация 'JPEG' .. и от този момент нататък , нямах никакви пречки .. Опитай , гарантирам спонтанно преживяване !
При мен нямаше проблем - качи се. Помня, че преди време го оправихме и трябваше да може да се качват: jpeg, pjpeg, jpg
Натисни F5 като си във формата за качване и пробвай със стария файл.
Ако не става, пробвай с новия, който съм ти пратил. Той е с разширение jpeg, както предложи bass
Натисни F5 като си във формата за качване и пробвай със стария файл.
Ако не става, пробвай с новия, който съм ти пратил. Той е с разширение jpeg, както предложи bass
Ако можеш пробвай да качиш същия файл от друг компютър. Ака стане проблема е в настройките на твоята машина - примерно някакви конфигурации на персонален файъруол...
Успях, през служебния компютър. Там съм със стария интернет експлорър
Ами ако може да ми кажете сега какво да пипам по настройките на новата версия цена няма да имате!
Ами ако може да ми кажете сега какво да пипам по настройките на новата версия цена няма да имате!
Каква е старата версия на експлоръра и каква е новата? На какъв Уиндоус си в офиса и в къщи?
Можеш да сравниш настройките на браузъра в офиса и на домашния комп кaто в ИЕ отвориш Tools\Internet options\Advanced
Ако в къщи си на Уиндоус ХР или Виста провери дали ти е включен персоналния файъруол - Контрол Панел/Уиндоус файъруол. Ако е включен, изключи го и пробвай пак, ако така става ъплоуда значи персоналния фаъруол трябва да се конфигурира. Не е хубаво да си изключваш персоналния файъруол за постоянно, ако връзката с интернет не е защитена подходящо. Може уиндоуския файъруол да е изключен но да имаш инсталиран друг - например Керио - тогова пак опитай с временно изключване.
Ако в къщи си на Уиндоус ХР или Виста провери дали ти е включен персоналния файъруол - Контрол Панел/Уиндоус файъруол. Ако е включен, изключи го и пробвай пак, ако така става ъплоуда значи персоналния фаъруол трябва да се конфигурира. Не е хубаво да си изключваш персоналния файъруол за постоянно, ако връзката с интернет не е защитена подходящо. Може уиндоуския файъруол да е изключен но да имаш инсталиран друг - например Керио - тогова пак опитай с временно изключване.
uri64, с ХП съм и на двете места, не е преинсталиран скоро, така че мисля не е от настройките на уиндоуския файъруол. Ианче съм с BitDefender и той си има файъруол. Единственото дето е пипано е новата версия на експлоръра. Сега гледах в адвансд, но има ужасно много опции.
Ще седна по-серизоно да ги прегледам
Благодаря!
Ако не успея пак ще питам
Ще седна по-серизоно да ги прегледам
Благодаря!
Ако не успея пак ще питам
на коя версия викаш "нова"?
пробвай да изключиш файъруола на бит дефендъра само за малко и тогава пробвай ъплоуд. Така ще разбереш дали е от файъруола или не.
Виж дали нямаш включен и бит дифендър файруол и този на уиндоус хп едновременно.
Освен адвансд настройките на експлорера в туулс сравни и настройките в Security - Tools\Internet options\Security...за зоната интернет пробвай да дадеш Medium high ниво
Накрая като временно решение докато се оправят нещата си инсталирай алтернативен браузър - аз харесвам Opera.
пробвай да изключиш файъруола на бит дефендъра само за малко и тогава пробвай ъплоуд. Така ще разбереш дали е от файъруола или не.
Виж дали нямаш включен и бит дифендър файруол и този на уиндоус хп едновременно.
Освен адвансд настройките на експлорера в туулс сравни и настройките в Security - Tools\Internet options\Security...за зоната интернет пробвай да дадеш Medium high ниво
Накрая като временно решение докато се оправят нещата си инсталирай алтернативен браузър - аз харесвам Opera.
uri64 Нова.. 7
Настройките в секюрити са ми на мидиъм.
Нямам сега снимка за качване, но като имам време тия дни ще седна да видя всичко. Цялата работа е, че освен експлоръра нищо друго не е променяно. Но ще приложа съветите. Много благодаря за отзивчивостта!
Настройките в секюрити са ми на мидиъм.
Нямам сега снимка за качване, но като имам време тия дни ще седна да видя всичко. Цялата работа е, че освен експлоръра нищо друго не е променяно. Но ще приложа съветите. Много благодаря за отзивчивостта!
За да коментирате, моля, влезте в профила си!