Популярни снимки за

Всички снимки

ЗАПИТВАНЕ за примерно фото ваканция в Родопите....!!!!!!!!!!!

ОК.... само ПИТАМ.....
Имам възможността да намеря места във Родопите (Златоградско) за спане - яденето обаче се готви от НАС, Пиенето също е НАШЕ, с една дума - самоспането се плаща... другото си е договорка между хората които искат да идват.....

ИНТЕРЕСУВА ли ВИ подобно мероприятие или НЕ ? защото аз заминавам за 4 безпаметни дена другия месец ;)
уха
ако знаеш само как ми се ходиии

кои дати имаш предвид ? а какво ли ще е времето ?
Каква е базата? Какви са условията? и изобщо може ли повече подробности?
След весели изпълнения в Боженци, аз съм сигурна, че (почти) всички ще са съгласни за едно ново мероприятие.
Въпросът обаче опира до възможности и ангажименти.

Аги, дай наистина повечко информация за мястото.
така .... пояснявам ...... само спането е ПЛАЩАЕМО !!!!!!!!!!!!!!!!! готвене , миене, си е наша работа !!!!!!!!!! мисля че не сте ЗАДОБРЯЛИ СНОБИ .... в крайна сметка - нормални хора сме деееба !! ;)
аз мога да готвя....не ми е проблем, дори в трудни условия ;)

ама така и не каза - кои дати имаш предвид ?
Не еза готвенето а за другите там условия!!!
Каквито и да са условията, ние пак ще си го направим готино. Със щурава компания като на Боженци навсякъде ще е весело, дори и дъжд да вали
ilski, абсолютно!
И аз ще се радвам ако дадеш повече информация за това място в родопите,и да кажеш за кои дати имаш предвид.А условията и мен не ме плашат.
Taka - ДАТИ не съм предвидил - просто правя запитване - и ако има интерес не е проблем да се организира. Въпросната вила (те са по скоро няколко.... бивши почивни станции на ГОРУБСО) е в доста приличен вид в смисъл стаите не са първи лукс - но последният път доколкото си спомням беше някъде януари или февруари платихме по 7 лева на легло и отделно събрахме пари за дърва - щото какво е механа без камина днес ще се опитам да ви кача снимки ит въпросното място да видите за какво става въпрос
Аги, един конкретен въпрос - ресторанта (кръчмата) събира ли доста хора (при евентуално лошо време) или ще се наложи да разместваме маси, докато се съберем? В Боженци го имаше и този момент. :)
Хайде направи малко снимки, че да видим за какво иде реч. :)
значи цялата вила мисля че побира някъде около 20-25 човека - а самата механа не е проблемна да побере и 30 като ви кача снимките сами ще видите за какво говоря
ето ги и снимките www.dimastyle.com/pics в папка party
opaaa http://www.dimastyle.com/pics - taka e po-dobre

Редактирано от администратор , 26.09.2005 13:51:53

Сигурен ли си, че там се намират въпросните снимки? Я провери пак, че на мен ми излиза нещо друго. :)
ууупс забравил съм другата папчица http://www.dimastyle.com/pics/party/ e тва е верния линк
Много хубава идея, заинтригува ме ,но май и аз не мог да видя снимките
ееее добре де - като се прибера довечера ще си ги кача на профила - явно някой могат да ги виждат а други не
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола