Популярни снимки за

Всички снимки

Изложба "България през моя обектив" 28.03.2008 от 18:00 часа ; Победителите в конкурса. Участници в изложбата.

ИЗЛОЖБА­ТА ЩЕ БЪДЕ ОТКРИТА НА 28.03.2008г. ОТ 18:00 ЧАСА В ИЗЛОЖБЕНАТА ГАЛЕРИЯ НА КЛУБА НА ФОТОРЕПОРТЕРА В ПОДЛЕЗА ПРИ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ.
Имената на наградените и участниците в изложбата следващата седмица.

Редактирано от администратор , 29.03.2008 12:16:18

На 12 Март 2008г. Жури в състав:

1. Кирил Петров - представител на "Профайлд ООД"
2. Пламен Ташев - представител на 4coolpics.com
3. Георги Аргиров - представител на 4coolpics.com

Разгледа изпратените от авторите хартиени копия и определи участниците в предстоящата фотоизложба и победителите в конкурса "България през моя обектив"

Изборът на журито бе труден, конкуренцията голяма. Решаващо в крайния избор бе качеството на копията и тематиката на творбите.
До последно на масата останаха снимките на rosivas, spstefanov, vankostrong, Astrid, firefighter. Изброените автори получават поощрителна награда от по 5 кода за активиране, всеки месец - до края на 2008г.

Първо място:
Снимка: Строителство на нова ж.п. линия край Чудните скали.

Автор: vadin - Vladimir Dinkov

Второ място:
Снимка: Царевец

Автор: Gecata - Georgi Georgiev

Второ място:
Снимка: Ех, Ропотамоооо

Автор: algaivel - Галя Велева

Честито на победителите и участниците в изложбата!
Благодарим на всички за чудесните снимки!

Участници в изложбата: vadin, Gecata, Algaivel, spstefanov, rosivas, nothing, Dimiev, hridi, mama, DareDevil, svetal, ceco, BOZO, tchani , lina, vilis, Amateur, silverche, iasen_vd, Astrid, ginger, enjoint, Arcadia, firefighter, Donsky, grifon, virgo_V , martin_dm, elenajs, langel, Jordan, Snezhanka, vankostrong, lovers, nsirakov, VyacheslavPopov, VoxGabrieli, DOC_R, lovec1

Редактирано от администратор , 18.03.2008 10:21:48

Chestito
Предлагам за всеки конкурс след избиране на участниците в изложбите да се прави по една страничка с всички наградени снимки. На мен ще ми е много интересно да разглеждам периодично селектираните снимки за минали конкурси.
(да, и сега има разглеждане по гласове, но е доста по-различно от "експертно" оценените)
http://www.4coolpics.com/publications.php
Раздел:
Изложби и фото конкурси на 4CoolPics.com

На главната страница:
Победители в конкурсите (автори, снимки, изложби):
2005г. | 2006г. | 2007г. | 2008г.

Редактирано от администратор , 13.03.2008 10:43:25

Имах предвид на само наградените 3-5 снимки. В много сайтове съм виждала да се покзват всички участници в изложбите след приключване на конкурси. Особено като става дума за 30-50 кадъра.
Накратко казано... гледаш си онлайн изложби.
Участниците в изложбата ще бъдат обявени след "разпознаване" на техните снимки поради липсата на надписи на голяма част от тях.
ех,,., пак изпуснах 1вото място... тюх..
Честито на наградените!!! А не заблазявам за сравняването на снимките с тези от сайта. Може би трябва за улеснение в следващия конкурс всеки да си слага снимката в един плик, а в друг, по-малък запечатан да си пише името и заглавието на фотографията. Малкият плик да се отваря след като
мине журирането. Така ще се спестят нерви и усилия на организаторите на изложбата
А как ще се съчетае откриването на изложбата, като по същото време има и пленер във Видин?!!
Честито на наградените!
Галя, специални поздрави за чудесния кадър:))) Знаеш, че този ми е любим!!!
Поздравления за наградените!!!!
за другите, също има прекрасни неща в конкурса!
VyacheslavPopov, лесно . Тези, които ще ходим на пленера, се разбрахме да тръгнем след откриването на изложбата.

Честито на наградените !
Честито на наградените!
Благодаря за за поощтрителната награда
Честито на победителите
Благодаря на всички и най-вече на авторитетното жури:) Чест е за мен
Честито на наградените
Честито!!!
Честито и от мен! Добри работи наистина!
Честито! Любимите ми снимки са класирани на първите места!!!!! Страхотно жури!
Аз съм особено поласкана за вниманието и поощрителната награда - това означава много за мен.
Успех на всички и да се поздравим при следващите срещи с нови,по-красиви,оригинални и вълнуващи творби!!!

Редактирано от автора , 15.03.2008 15:21:15

Участници в изложбата: vadin, Gecata, Algaivel, spstefanov, rosivas, nothing, Dimiev, hridi, mama, DareDevil, svetal, ceco, BOZO, tchani , lina, vilis, Amateur, silverche, iasen_vd, Astrid, ginger, enjoint, Arcadia, firefighter, Donsky, grifon, virgo_V , martin_dm, elenajs, langel, Jordan, Snezhanka, vankostrong, lovers, nsirakov, VyacheslavPopov, VoxGabrieli, DOC_R, lovec1
Честито!
честито и с все по хубави снимки да ни радвате
Да, честито на всички - не само наградени, но и просто участващи..най-вече защото темата на конкурса е не само хубава, но и ВАЖНА:-)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола