Популярни снимки за

Всички снимки

Мартенски пленер "На тихия син Дунав" - Видин, 28,29 март.

tzvety: Неква програма?
Интересни обекти? Барбекю? Дискотека?

Редактирано от автора , 12.03.2008 18:11:07

Ъъъ... лоша новина, няма да мога да дойда, изникнаха ми непредвидени разходи и малко проблеми а много ми се искаше...
забавлявайте се
За мен две спални в "Бонония" за две нощувки.
Програма на пленера

мото: Каквото успеем да свършим, успеем, не гониме план...

ПЕТЪК: Ако някой успее да се добере до Видин след обяд, звънка ми, настанява се в хотела и го почвам...разходка край реката, рибка с бира на корабче, ако му се лови риба аз ще пия кафе на корабчето и ще го държа под око как се справя, само да си носи риболовен билет. .
за открилите изложбата и пристигащи около 22(по мои сметки)-Предлагам ви да спрете на почивка след Враца, като излезете от града, пътува се 5-10 мин сигурно,има едно място , пада се отляво с крайпътни механички, работят денонощно. Там можете да хапнете и отпочинете малко, но да не се отплеснете .Настаняване в хотела. После засядане на среднощна маса.

СЪБОТА: Кафе или каквото ви хрумне на корабчето (1 мин от Бонония) или във виенската сладкарница на Бонония. От там отиваме до Баба Вида. Разглежданена на крепостта с екскурзовод. Снимки. Заплаща се само входа. От там с колите поемаме към пещера Магура. Разглеждане на пещерата(входа ще проверя колко беше). Връщане към Видин и без да се влиза в града се продължава към крайдунавските влашки села. Засядане на пикник на брега на Дунава, рибарите разпъват въдици. За по-сигурно обаче ще накарам баща ми от предните 1-2 дена да поналови малко дунавска риба-попчета и каквото се излъже да се хване, че ако чакаме Андро да хване нещооооо..... Та, печеме на барбекюто риба и видински кебапчета и релаксираме. Когато ни омръзне отиваме да снимаме църкви, къщи с интересна архитектура, местни жители и дунавски пейзажи. Когато се смрачи се прибираме във Видин. Никакво спане, само душ и засядаме в заведение наблизо. При добро желание може да направим тематична разходка "Светлините на града" и да снимаме осветените Баба Вида и Джамията. Към полунощ се преместаме в съседната дискотека "Мастер клуб" и кой докогато издържи.

НЕДЕЛЯ: Кой когато се събуди, душ, сутрешна гимнастика и засядаме на късна закуска, ранен обяд в "Театрото" (1 мин от Бонония, 5 от Военния клуб). За да се доизбистрят главите разходка с фотоапарати за тежест до музея Конака, Джамията, Стамбол капия.
Заминаване за София, който иска директно се прибира, който не, минаваме през Белоградчик за София и се снимат пейзажи по пътя, Белоградчишките скали и крепостта Калето.

Ако на някого му хареса много във Видин и не иска да си ходи може да ми остане на гости.

Редактирано от автора , 14.03.2008 19:08:51

"Светлините на града" на гладен корем след цял работен ден...
Предлагам ви да спрете на почивка след Враца, като излезете от града, пътува се 5-10 мин сигурно,има едно място , пада се отляво с крайпътни механички, работят денонощно. Там можете да хапнете и да отпочинете, но не се заседявайте все пак
Браво на Цвети за хубавата програма!
Мерси:) За съжаление разходка с корабче по Дунава до Калафат няма да може а направим, ходих след обяд до собственика, каза че са продали корабчето, което беше за разходки.
"Ако чакаме Андро да хване нещооооо..."

Ти се съмняваш в рибарските му способности????

Въх, смея ли да се съмнявам
само че ще сме гладни след щурмуването на сталактоните в Магурата (къде е сесо да ме смъмри сега за невежеството ) и за да печем и ловим паралелно да започнем печенето с нещо хванато вече.

На Цецо ще му настръхнат косите, като чуе за ЩУРМУВАНЕ на сталактони .

От личен опит знам, че хлябът с лютеница е най-вкусен, докато чакаш да се опече печеното .
След като прочетох програмата набрах смелост да попитам дали има някой да ме вземе с кола след изложбата на 28 март,защото с влака няма да мога да направя нищо. Иначе ще изпусна всички мероприятия от събота сутрин.Ако няма едно местенце в кола ще трябва да изпусна изложбата,за да пътувам през деня към Видин...

!!! Моля да ме запишете и за двете нощувки в единичната стая на Военния клуб.
Astrid, мисля че ще се намери кой да те вземе, така че те записвам за 2 нощувки
tzvety, благодаря! Пиши ме за двете,пък ако няма място в кола ще си дойда с влакчето о иняма да ходя на откриването на изложбата... Адски ми се иска да отида на МАгурата, никога не съм била в пещера...
az nqma da moga da doida, sujelqvam mn mi se iskashe da vi vidq,no ko da se pravi.Aide sledvashtiq put shte se postaraq da doida...!

Редактирано от автора , 17.03.2008 16:16:10

Zdraveite, niamam kirilitsa tuk. Izviniavam se za koeto.
Dali ima vse oshte svobodna edinichna staya?
Има свободна единична стая във Военен клуб. Да те запиша ли за нея? Колко нощувки?
Double Room ( spalnq ) v 'Bononia' , za men more info Androdim :)

nadqvam se da naucha neshto novo shtoto sum pulen amatior ;)

P.s za 2 noshtuvki :)

Редактирано от автора , 18.03.2008 12:06:42

Още не знам колко нощувки защото е вероятно да пътувам в петък слъд 17:30 свс в събота сутрин. Понеже ще пътувам с автобус. Ако има някой от София с едно свободно място в колата и няма нищо против моята компания ще бъда много благодарен.
Даскале има възможност да дойдем фамилията но тези дни ще питам жената:-) и ще потфърдя до два деня щи кажа поздрави
има една страхотна синагога във Видин утрепало се е за снимки с модели
говорено е с човека идваме за две нощувки
резервирай нещо хубаво за двама възрастни и две деца
пиши ми къде ,кога, на кого и колко пари да дам
Aз бих дошъл - евентуално в събота сутринта с перспектива за една нощувка (ако се наложи ; )
Здравейте отново, а как стои въпроса с транспорт из въпросните села защото както споменах аз ще съм най-вероятно с автобус от София до Видин. Днес ще мина на срещата, но късничко. Към 11 чак.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола