Популярни снимки за

Всички снимки

Предварително проучване

Предварително проучване за пленера през май-Кърджали
снимки от пленер 2007-> http://www.4coolpics.com/photopleneri07.php
дати- почивните дни около Гергьовден
хотел - Резиденцията (панорамен в гората над града)
места - около 30
снимане в резерват
обиколка с лодки
обяд на кораб
2 язовира,много гори
за мързеливите-излизат от хотела и са в гората с чудесна панорама
може би и чеверменце
---------------------------------------------
Да се драснат желаещите

(Това не е записване,ако има кворум и съберем парите навреме,го правим!)
бих приветствал такъв пленер -ама нека е месец юни ,месец май не е разрешен за риболов и ... те така , давам контрапредложение - пленер май месец на хижата под връх Конгур в Беласица , над град Петрич - мога да го уредя ,е верно условията са скромни но ... с повечко желание ще стане ... ако имам подкрепа - мога да дам подробности
,
Аз подкрепям идеята за Беласица !!!
firefighter, шест дена на хижа? Предпочитам Кърджали .
да предложа и аз -Свиленград
Значи ще правим пленер с няколко лъча .
За Кърджали!
относно моята оферта и проучването ,което пускам тук искам да уточна конкретни подробности:
офертата е за три дни
- пристигане и настаняване първия ден следобеда в хижа Конгуро - бивша гранична застава пригодена за хижа ,по скоро база за почивка ,на снимката по долу:

растоянието от петрич е 30 - 40 мин с кола:

,втори ден - организирано изкачване на връх Конгуро и връх Калабак ,най-добре да е се комбинираме и да се качим с джипове или по проходими автомобили ,не че не става и с леки :

не че не може и пеша ама не всички от нас са калени туристи ,по пътя може да спираме има прекрасни места за снимане:

изкачването на самия връх Конгуро е 20 мин от пътя под него ,ако времето е ясно гледката е зашеметяваща вижда се долината откъм гръцка страна :

и от другата страна българската долина :

Беласица е много стръмна планина и чувството когато си на неин връх е все едно ,че си в самолет,за неизпиталите планинарска тръпка ще им държи влага до вечерта ,когато с една две водки ще намалят адреналина натрупан през деня ,ако сме с коли няма да сме зависими и от внезапна промяна на времето и придвижването.За изкачването на връх Калабак - ако има време и желание .
-вечерта на втория ден - другарска вечеря ,мога при желание и достатъчен състав да поръчам едно вакло агне печено ,
- на третия ден сутринта - тръгване и посещение на църквата на баба Ванга и фермата за щрауси до нея ,както и винарската изба до фермата ... това е три дена ни трябват през някои от 4те уикенда от месец май ...пропуснах да спомена ,за моя сметка ще поканя на семинара трима мои приятели фотографи от Благоевград за лектори - kaff /Костадин Филчев/,Дуни/Кхалдун Уанли/ и morven/Магдалена Уанли/ - тема на лекцията не съм измислил засега... на подкрепилите идеята ми обещавам един по различен семинар
firefighter, предложението на Арго е за шестте почивни дена в началото на май.
в кърджали бяхме преди по малко от година
петрич е на 30-40 м с кола ама от софия
И аз съм за Кърджали, нещо ми е далечко Беласица!
Има още какво да се види. А и пак ми се вози с лодка из "Студен кладенец", и то претоварена . С Джино в средата .

Какво предлагаш за Свиленград, адаш? Че нали знаеш - щом Арго е организатор, трябва да имаме и резервен вариант .

Редактирано от автора , 14.03.2008 15:03:55

О, аз съм и за Беласица, но преди или след майските празници .
адашке винаги съм мразел да съм резервен вариянт

едно време тези неща ги решавахме като админа пускаше анкета
DareDevil:"...щом Арго е организатор, трябва да имаме и резервен вариант"
Абе я земи ти го организирай..и без тва си набрала инерция
svetal, двайсетината души, дето се събираме в последно време на пленери, ще се разберем и без анкета .
ARGO, парен каша айрян духа .

Редактирано от автора , 14.03.2008 17:33:57

Аз съм в Кърджали на 1, 2 и 3 май, вече си запазих стая ! Иначе за Беласица ми харесва идеята, там не съм обикалял !
в пунделник ще ми кажат кой уйкенд през месец май е свободна хижата,колко стаи и т н - аз по принцип съм за втората половина на месеца и ми се искаше юни ,кат открият риболовния сезон да прескоча към Кърджали да половя малко риба ,да си тествам новата въдица с влакно 50-ка и товароносимост 50 кила ...ама вие кат сте напънали май да правите семинар в кърджали не мож ви разубеди човек
firefighter, нищо не пречи да се направи и риболовен пленер през юни . Просто в началото на май се събират доста почивни дни.

Както и да отидем на Беласица в края на май .

Редактирано от автора , 14.03.2008 19:02:57

vox populi vox dei
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола