Популярни снимки за

Всички снимки
От началото на година се каня да направя такъв списък. Защо точно аз? Професионална деформация .
01. Копривщица - орг. spstefanov
02. Вили Костенец - "Езерото" - орг. DareDevil
03. Видин - орг. tzvety
04. ----------------------------
05. Беласица - "Конгуро" 30,31май и 1юни - орг. firefighter - http://www.4coolpics.com/photo-forum/1/27900.html - Чакаме инфо за да попълним страницата за Фотопленери 2008
06. Несебър - орг. feta - Фото пленер Несебър 13-15 юни 2008 г. - http://www.4coolpics.com/photopleneri08.php
08. Етрополе, организатор fotoGrafinq ?
09. Фотоваканция2008
10. Свиленград организатор Светал и чудесната свиленградска група
11.
12.

Редактирано от администратор , 27.06.2008 22:03:41

.

Редактирано от автора , 22.07.2008 12:25:46

ако има желаещи за някои месец в свиленград няма проблем да се организира сигурен съм че и колегите vnivanova и I_ran ще се включат

Редактирано от автора , 22.07.2008 12:26:32

Мдамм...ентусиасти да искате

Редактирано от автора , 22.07.2008 12:27:05

само да не е юни че тогава съм в Павел баня а летните месеци не е за предпочитане много жега е в нашто краи

Редактирано от автора , 22.07.2008 12:27:33

Ами той svetal писа,че няма проблем за организацията...аз затова към ентусиастите Нямате грижи-ще го организираме
юни - Несебър
Мелник..?

Редактирано от автора , 22.07.2008 12:26:53

Юли - о-в Ман

Редактирано от автора , 22.07.2008 12:27:20

Казвайте какво правим за Юли - аз съвсем сериозно предложих "екскурзия" до остров Ман...С bobbie ще се погрижим за безплатно спане и ще "екскурзоводстваме" пристигналите насам-натам...Трябва само някой от "българска страна" да се опита да организира пътуването...За българските стандарти и това няма да е много евтино...но според нас си заслужава - има страшно много неща да се видят, събрани на малко място...:-)
Askeer - дай някакви подробности за да го обсъдим сериозно. Каква организация ти трябва от българска страна и каква програма предлагаш, за колко човека, колко ще струва престоя там, за колко време и т.н.
втората половина на май,тридневен пленер в хижа Конгуро /бивша гранична застава/ над Петрич ,в Беласица - подробности ще дам тия дни ,възможни обекти за посещение:връх Конгур,църквата на баба Ванга - св.Петка в м. Рупите,топла минерална баня в м. Рупите ,ферма за щрауси /до Рупите/,винарска изба - до фермата.
Жалко че съм от Варна
admin, ще се опитам да дам малко повече подробности за идеята като много от нещата подлежат на доуточняване. При всички случаи ще е нещо, което да се организира колкото се може повече "в аванс".
Значи, предлагаме пленерът да се състои в края на Юли (последната седмица, например от 25, петък или 26, събота то края на следващата седмица, което, мисля, се пада 2-3 Август). Хубаво е да се помисли за цяла седмица, защото само пътят до тук ще отнеме един цял ден - така ще останат 5 "чисти" дни за снимане и всякакви други забавления.
Ние с Боби се наемаме да настаним 10-15 човека - повечето у нас, една част у едни приятели българи съвсем наблизо. Така че за спане няма да се плаща нищо, освен ако някой изрично не желае и има финансовата възможност да спи на хотел (ориентировъчни цени за хотели - от 50 до 90 английски лири на вечер на единична или двойна стая, но понеже е в сезон, може да е с около 10% повече).
Ако има повече желаещи, мисля да говоря с хора от местното фотографско дружество и някои участници да се настанят у тях с идеята един ден те да "върнат визитата":-)

За програма мисля, че е рано да се впускаме в подробности, но има страшно много неща, които могат да се видят, разгледат и опитат (особено за 5-6 дни)
Ето един полезен сайт с връзки към места и събития:

http://www.isleofman.com/tourism/

Друго, което ще зарадва "колегите" е, че по това време на годината слънцето изгрява около 3:30 сутринта и е светло до към 21:30, тоест - повече от достатъчно светлина за снимки!:-)
Под организация от България имах предвид някой да се наеме с това да провери какъв а най-евтиния вариант за пътуване до Лондон или дори до острова. Има вариант (в зависимост от това колко е голяма групата) аз да дойда с един микробус и да ви взема от Лондон а накрая на седмицата тук да ви върна по същия начин. Това вероятно би излязло малко по-евтино на човек от цената на самолетния билет от Лондон до остров Ман. Трябва самод а проверя цената за ферибота, за да мога да съм сигурен в това. В момента обаче има двупосочни билети с FlyBe от Лутън от порядъка на 70-80 лири. Не знам обаче дали ще са същите ако се купят много по-близо до датата. Така или иначе варианти има. от България пък Wizzair летят директно до Лутън. В момента цената на двупосочен билет за предложените дати от София до Лутън е 360 бг лева.
Засега се сещам за това - ако има интерес и въпроси, с радост ще отговоря или ще проверя нещата, които ви интересуват.
Светле много добра идея
тридневен пленер в хижа Конгуро
пристигане и настаняване 16 май петък,програма
17 май събота ,18 неделя отпътуване
бях пуснал снимки и програма в коментарите под една тема за проучване - ала не ги намирам а ми се искаше да ги пастна тук
местата са 32 - всъщност бавят ме с разпределението на местата по стаи затова не финализирах офертата но базата съм я запазил за тези дати
цени и условия - тия дни ....

идеята за остров Ман е супер - но юли за мен е неудобен ,щот втората половина на август съм в Лондон

Редактирано от автора , 27.03.2008 08:26:26

Редактирано от автора , 22.07.2008 12:28:02

Ако Беласишката одисея се премести с 1 weekend - съм в кюпа.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола