Популярни снимки за

Всички снимки
Виждам че за Май вече има организация,така че съм спокоен

Редактирано от автора , 22.07.2008 12:29:06

октомври свиленград?
светъл - октомври не е ли късно з ахубави пейзажи при теб

Редактирано от автора , 22.07.2008 12:29:41

Ники дори си мисля че е рано точно тогава Родопите са наи красиви
Аз съм за Свиленград през Октомври
Мога да ви предложа и чудесно хотелче на 3км от Смолян над едно от езерата. В близост до него има чудесни кътчета само за снимки . Със седалковия лифт, които е на 2км от хотела се стига и до вр. Снежанка. В близост са Смолянски езера, екопътека "Каньона на водопадите", скалните образования: Орфееви скали, Невестата, Червената скала, Чудните мостове, Триградско ждрело и пещерите Дяволското гърло, Харамийската, Ягодинската, Ухловица, екопътека "Изворите на р. Арда". От хотела могат да организират скално и изкуствено катерене, Планинско колоездене, както и безброй пешеходни маршрути за почивка сред природа :) А в края на месец юли ще има и Оффроуд!

Редактирано от автора , 27.06.2008 16:35:19

Село Ямна, Етрополско. Има хотел - "Перфект", не лош (намира се чрез гуглето), наоколо пасторални гледки - тип швейцарски, овце и кози с вапцани глави, полу-диви коне, крави,магарета,пуйки, гъски, патки, кокошки с много странни гребени, кучета-пазачи на тролейчета(всичките от един баща), пъдпъдъци, водопад по скала с вкаменелости на морски охлюви и миди (много странно, щот е на върха на хълма), смешен магазин, кръчма естествено, готини овчари и река. А, има и манастир наблизо. През есента сигурно ще е много красиво!
При достатъчно /а и недостатъчно ;)/ желаещи за пленер в околностите на Етрополе, където има какво да се види, мога да помогна с организацията :)

Редактирано от автора , 22.07.2008 12:26:03

На мен ми харесва, имам приятни(волейболни) спомени от Етрополе: новогодишни турнири, чудесна зала(дали работи?), девойките на Пирдоп, дивия Прохоров, Валката, хотела в центъра, общежития и някаква усойна хижа в планината

Редактирано от автора , 27.06.2008 21:51:46

ДАЙТЕ НЕЩО ЗА АВГУСТ, ЧЕ ДА ПЛАНИРАМ ДЕЖУРСТВАТА ОТ СЕГА... юли го опропастих... всяка събота или неделя имам дежурства
fotoGrafinq, давай оферта за началото на август или края на юли, началото на септември е Фотоваканция2008
ама кажете точната дата за август ( админ оправете постовете никога не следват един под друг) ... че да доойдем :)
Примерно 1,2,3 август
Чакаме офертата на fotoGrafinq

Редактирано от администратор , 27.06.2008 22:07:14

става... все още ми е все едно... важното е да знам ч1 месец по-рано че да си оправя дежурствата, че сме мако хора ( нали е отпускарски сезон)
Аз не мога в края на юли, но вие си ходете в Етрополско - супер е! Есента може се включа.
ами 1,2,3 август за мен е добре :) подробности мога да кажа по-нататък, но мисля че няма да има проблеми откъм хотели и тем подобни, така че желаещите могат да се заявят, пък аз ще проуча въпроса :)
http://www.4coolpics.com/photo-forum/1/29963.html

Редактирано от администратор , 28.06.2008 07:33:56

Редактирано от автора , 22.07.2008 12:30:11

щото софиянци сте 90% от форумците ;)

ама кат ви подсилим откъм майнатайн как готинос тава ( справка вила мечкарев и разходката до яз. Тополница и лисичево/боримечково)
DareDevil, чак пък да няма? Свиленград мисля си е Източна България, преди това имаше Несебър, Шумен, Елена, Златоград, Кърджали ...

Струва си да се направи и в Странджа (наскоро наминах по приферията само), но за организация ще е много куцо без местен човек ... някой не беше ли предложил Малко Търново?

Редактирано от автора , 30.06.2008 16:26:18

Редактирано от автора , 22.07.2008 12:28:39

DareDevil, виждам, виждам ... и ти ги виждаш, защото си ги написала по-горе:
> ...
> 09. Фотоваканция 2008
> 10. Свиленград организатор Светал и чудесната свиленградска група

Фотоваканция със сигурност ще има, ако да няма официално обявен организационен комитет.

И това само да остане за следващата половин година - не е малко (на запад за същия период е планирано само Етрополе!).

Да не броим за сега идеята за Малко Търново (не случайно отворих дума, защото имаше такова предложение още в темата за видинския пленер на Цвети - не знам до колко сериозно), но трябва да е най-рано през есента. Юли - август не е най-подходящото време за снимане в този район. А после - остават ноември или декември (малко късничко) ... най-вероятно за догодина ще остане.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола