Популярни снимки за

Всички снимки
Пламба защо от известно време не мога да пращам лични ,това само при мен ли е ?

Преди имаше опция да виждаш колко пъти се е извъртяла снимката която съм пуснал на първа сега защо я няма?
ima gi bre
И аз не мога да пращам лични...
Ще попитам когото трябва
Преди да попитам тествах - изпращат се
обяснете на mail по-подробно какъв е проблема или jino да ми звънне на телефона.
С експлорър съм...
Вероятно при мен е проблема тогава
jino, да не е първоаприлска бре?
Има проблем при личните съобщения, като искаш да прочетеш най-старите те връща винаги след секунда към най-новите. Нямаш време ни да копираш ни да прочетеш.

Редактирано от автора , 01.04.2008 16:13:24

когато натисна изпрати не виждам съобщението в горния прозорец но днес след като получих съобщение от теб видях това което ти бях пратил
Джино.. ако връзката е по-бавна се бави изписването на твоето съобщение... но се праща на мига :)
За снимката на 1ва страница - и при мен е така..
не е Сираков не е бавна връзката въобще я няма обратната връзка и въпроса за снимката на първа още стои на дневен ред???!!!
за проба ще си активирам нов профил
ето направих нов профил и нямам проблемите описани по горе
Lonely - za pokazvaneto ima bug - ako ne si aktiviral skoro 10 snimki ne pokazva - aktivirai kod za 10 pics i 6te se iavi :)
admin, това съм го забелязал, но защо така ? Трябва като си активираш снимка на 1ва страница да ти излиза 1000 пъти да се показва в профила, а не чак като си пуснеш за 10 бонус снимки.
как мога да сменя мястото на снимката си в различен конкурс?
Пращаш мейл на админа support@4coolpics.com с линк към снимката, която искаш да преместиш - казваш къде трябва да отиде и готово!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола