За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Направи ми впечетление , че има твърде много профили без нито една снимка.Нормално ли е ?
Да. Правиш 10 празни профила и от тях си гласуваш сам за снимките.
Редактирано от автора , 02.04.2008 16:47:57
Или използваш сайта за чат. Раздаваш мнения наляво и надясно, без да показваш дали умееш нещо друго, освен да философстваш .
или банвани?
DareDevil,
Tук не е мястото да показваш какво умееш, рейтинг къща не храни
Преди слогана на сайта беше "Забавление с фотография" - да се забавляваш за сметка на или чрез фотография. Сега "тук прохождат талантите", което пък от своя страна не означава, че това е мястото да си източиш картата на апарата. От друга страна философията е единствената наука без предмет, а трудно ще покажеш нещо безпредметно. Практически снимката е снимка, когато е на хартия (поне за мен!), защото даден ФАЙЛ изглежда по много различен начин на различните монитори/дисплеи/телевизори, да не говорим за компресията на jpeg, и то пък предназначен за web....
Мненията и не могат да бъдат погледнати от страната на философията, защото почти в цялата част на състава си представляват някакви нечленоразделни съчетания от символи
Противно на всеобщата заблуда т.нар. интернет не е анонимен, отделен въпрос е, че Админ е добра душа и не е почнал да раздава щедро банани, с което би разредил редовното присъствие тук
Tук не е мястото да показваш какво умееш, рейтинг къща не храни
Преди слогана на сайта беше "Забавление с фотография" - да се забавляваш за сметка на или чрез фотография. Сега "тук прохождат талантите", което пък от своя страна не означава, че това е мястото да си източиш картата на апарата. От друга страна философията е единствената наука без предмет, а трудно ще покажеш нещо безпредметно. Практически снимката е снимка, когато е на хартия (поне за мен!), защото даден ФАЙЛ изглежда по много различен начин на различните монитори/дисплеи/телевизори, да не говорим за компресията на jpeg, и то пък предназначен за web....
Мненията и не могат да бъдат погледнати от страната на философията, защото почти в цялата част на състава си представляват някакви нечленоразделни съчетания от символи
Противно на всеобщата заблуда т.нар. интернет не е анонимен, отделен въпрос е, че Админ е добра душа и не е почнал да раздава щедро банани, с което би разредил редовното присъствие тук
Редактирано от автора , 02.04.2008 18:15:43
BOZO, кой ти говори за рейтинг! Качените снимки - със или без гласове и коментари - показват какво умееш.
А "философствам" означава "разсъждавам върху важни въпроси и отвлечени проблеми обикновено без необходимата компетентност и без полза". Така че и за философия не става дума .
А "философствам" означава "разсъждавам върху важни въпроси и отвлечени проблеми обикновено без необходимата компетентност и без полза". Така че и за философия не става дума .
Ами тогава да предложиме на админа - който за един месец (айде ларж да е )от създаване на профила си не качи файл(снимка) -да му се изтрие профила или по-мекото - да не може да гласува.
Дяволче, "празните" профили са пряко свързани с рейтинга
За философия и дума да не става
За философия и дума да не става
Vian, без да имаш качени снимки вече не можеш да гласуваш
Но пък от както е това има профили с точно екзистенциалния брой снимки, изпълнени със съдържание
Но пък от както е това има профили с точно екзистенциалния брой снимки, изпълнени със съдържание
Редактирано от автора , 02.04.2008 18:27:13
Имаш ли представа колко профила ще трябва да се изтрият и колсо невероятно драстично ще падне броя на ползвателите на сайта? Запитай се това до какво би довело и ще си отговориш на много настоящи и бъдещи въпроси.
светло що си триеш профила
Честит Първи април на патерици, jino !
neshto mnogo filosovstvate q udarete mu edna rikiika i ke se opravite
може ли да ми истрият профила ... ?
То верно гласовете кефят,но пък чак да си правиш профили за да си гласуваш-Мноо тъпо ми се струва ... Не ми се вярва чак
unstable...носят се слухове, че някои хора тук страдат от ужасно комплицирана и много пластова шизофрения...иначе си изглеждат нормално. Хора, бдете!
А по темата: Мдам..има доста празни профили, макар и пълни със снимки
А по темата: Мдам..има доста празни профили, макар и пълни със снимки
Важното е забавление да има. И таланти да се раждат
Абе свиркайте си с уста!Щом снимките ви са добри и хората ги харесват,какво значение има,че някой (гласувал сам за себе си) ще има повече гласове.Гласовете са за да може другите хора да изразят одобрението към твоята снимка.След като такива няма...някои хора решават,че за да не изглеждат тъпо,могат да гласуват за себе си.Такива хора има,имало е и пак ще има,така че както казах вече...свиркайте си с уста!
За да коментирате, моля, влезте в профила си!