За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Направи ми впечетление , че има твърде много профили без нито една снимка.Нормално ли е ?
Да. Правиш 10 празни профила и от тях си гласуваш сам за снимките.

Редактирано от автора , 02.04.2008 16:47:57
Или използваш сайта за чат. Раздаваш мнения наляво и надясно, без да показваш дали умееш нещо друго, освен да философстваш
.

или банвани?

DareDevil,
Tук не е мястото да показваш какво умееш, рейтинг къща не храни
Преди слогана на сайта беше "Забавление с фотография" - да се забавляваш за сметка на или чрез фотография. Сега "тук прохождат талантите", което пък от своя страна не означава, че това е мястото да си източиш картата на апарата. От друга страна философията е единствената наука без предмет, а трудно ще покажеш нещо безпредметно. Практически снимката е снимка, когато е на хартия (поне за мен!), защото даден ФАЙЛ изглежда по много различен начин на различните монитори/дисплеи/телевизори, да не говорим за компресията на jpeg, и то пък предназначен за web....
Мненията и не могат да бъдат погледнати от страната на философията, защото почти в цялата част на състава си представляват някакви нечленоразделни съчетания от символи
Противно на всеобщата заблуда т.нар. интернет не е анонимен, отделен въпрос е, че Админ е добра душа и не е почнал да раздава щедро банани, с което би разредил редовното присъствие тук
Tук не е мястото да показваш какво умееш, рейтинг къща не храни

Преди слогана на сайта беше "Забавление с фотография" - да се забавляваш за сметка на или чрез фотография. Сега "тук прохождат талантите", което пък от своя страна не означава, че това е мястото да си източиш картата на апарата. От друга страна философията е единствената наука без предмет, а трудно ще покажеш нещо безпредметно. Практически снимката е снимка, когато е на хартия (поне за мен!), защото даден ФАЙЛ изглежда по много различен начин на различните монитори/дисплеи/телевизори, да не говорим за компресията на jpeg, и то пък предназначен за web....
Мненията и не могат да бъдат погледнати от страната на философията, защото почти в цялата част на състава си представляват някакви нечленоразделни съчетания от символи

Противно на всеобщата заблуда т.нар. интернет не е анонимен, отделен въпрос е, че Админ е добра душа и не е почнал да раздава щедро банани, с което би разредил редовното присъствие тук

Редактирано от автора , 02.04.2008 18:15:43
BOZO, кой ти говори за рейтинг! Качените снимки - със или без гласове и коментари - показват какво умееш.
А "философствам" означава "разсъждавам върху важни въпроси и отвлечени проблеми обикновено без необходимата компетентност и без полза". Така че и за философия не става дума
.
А "философствам" означава "разсъждавам върху важни въпроси и отвлечени проблеми обикновено без необходимата компетентност и без полза". Така че и за философия не става дума

Ами тогава да предложиме на админа - който за един месец (айде ларж да е )от създаване на профила си не качи файл(снимка) -да му се изтрие профила или по-мекото - да не може да гласува.
Дяволче, "празните" профили са пряко свързани с рейтинга
За философия и дума да не става

За философия и дума да не става

Vian, без да имаш качени снимки вече не можеш да гласуваш
Но пък от както е това има профили с точно екзистенциалния брой снимки, изпълнени със съдържание

Но пък от както е това има профили с точно екзистенциалния брой снимки, изпълнени със съдържание

Редактирано от автора , 02.04.2008 18:27:13

Имаш ли представа колко профила ще трябва да се изтрият и колсо невероятно драстично ще падне броя на ползвателите на сайта? Запитай се това до какво би довело и ще си отговориш на много настоящи и бъдещи въпроси.
светло що си триеш профила
Честит Първи април на патерици, jino
!

може ли да ми истрият профила ... ?
То верно гласовете кефят,но пък чак да си правиш профили за да си гласуваш-Мноо тъпо ми се струва ... Не ми се вярва чак

unstable...носят се слухове, че някои хора тук страдат от ужасно комплицирана и много пластова шизофрения...иначе си изглеждат нормално. Хора, бдете!
А по темата: Мдам..има доста празни профили, макар и пълни със снимки
А по темата: Мдам..има доста празни профили, макар и пълни със снимки

Важното е забавление да има. И таланти да се раждат

За да коментирате, моля, влезте в профила си!