За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Предложения за заведение?
Ами ако искате да идем в КомарЪ, дето бяхме в понеделник - хич не беше лошо. Или ако искате в Папараци - ние сме без претенции

Men mi e vse-edno :) az sum tam
И на мене ми е се едно (така или иначе ще обикалам София след работа
). И аз съм за КомарЪ или Папараци

Редактирано от автора , 03.04.2008 14:31:52
КомЪра :) Резерве от 18:30 !

И аз ще мина довечера по-късничко.

И аз ще мина довечера по-късничко.
Все пак е добре заведението да е в центъра и по-достъпно откъм транспорт. При толкова заведения в центъра да ходим в "Слатина"...
Редактирано от автора , 03.04.2008 14:59:17
Мисля че Папараци е удобно ?
0887 265 021 - да откажете резервацията, ако желаете. КомЪра никак не е далеч от центъра или от транспорт, който бе в понеделник знае това. Каквото решите - ще потърся някого довечера, за да разбера къде сте, но сега потъвам в работа.
Да, но доколкото разбирам, вече има резервация за "Комаръ".
aaa, опс това го бях пропуснал.
Само пишете като решите нещо.
Само пишете като решите нещо.
Редактирано от автора , 03.04.2008 15:09:47

последно?

ARGO:
Аха и аз нещо не разбрах
Аха и аз нещо не разбрах

И аз. Но щом вече има резервация, да я използваме (макар наистина да е по-добре заведението да е в центъра).
Редактирано от автора , 03.04.2008 16:11:09
аз както винаги съм за Хилтън

ОК щом има резервация за днес ще я използваме и на място ще решим за следващите сБирки. Така ли се уговаряме? Ние ще сме там

Егати къде ми се качи поста
Повтарям го!!!
ОК щом има резервация за днес ще я използваме и на място ще решим за следващите сБирки. Така ли се уговаряме? Ние ще сме там

В "Комаръ" от 18,30 ч.
Az kak da stigna do tam kato shofiora mi izbqga :)
Последно там ?
GioX, да.
Тва ми е много близо,като намерите нещо по-далечно дето да е почти до Пловдив ще дойда

Пиите и по едно за мое здраве :)

За да коментирате, моля, влезте в профила си!