За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Ако в заглавието на снимката има двойни кавички и ако потребителя реши да редактира снимката не се парсват кавичките в текст-бокса и текста се кътва до първата кавичка - иначе в базата си влиза наред 'щото гледах хтмл-а че си е цяло...
ми ко да направим ? дай идея ?
аз бая го умувах това....мъъъ
аз бая го умувах това....мъъъ
я вижте сега дали ви харесва така
може да пишете каквото си искате в заглавието, само имайте предвид, че enter-а се пренебрегва.........
може да пишете каквото си искате в заглавието, само имайте предвид, че enter-а се пренебрегва.........
str_replace('"','"',$var);
и пак си остава текст бокс ;)
и пак си остава текст бокс ;)
ни стаа брато, пробвах го...
пробвал съм бил...
стана, екстра е сега...
мерси!
стана, екстра е сега...
мерси!
БРАВО на вас! Екстра е сега :))
Още нещо да питам...
Нали някъде каунтва колко пъти снимката на всеки един е показвана на първа страница? Имам предвид онова 'дето с кода го пращаш на хоума. Е този стойност можете ли да я визуализирате в профила? Имам предвид там отдолу където пише "Активни кодове" там да се сложи например:
Снимка на първа страница [дотук: 1184] и после другото.
Ако не е мега хипер гига сложно ще е полезно според мен.
стискам палци!
Още нещо да питам...
Нали някъде каунтва колко пъти снимката на всеки един е показвана на първа страница? Имам предвид онова 'дето с кода го пращаш на хоума. Е този стойност можете ли да я визуализирате в профила? Имам предвид там отдолу където пише "Активни кодове" там да се сложи например:
Снимка на първа страница [дотук: 1184] и после другото.
Ако не е мега хипер гига сложно ще е полезно според мен.
стискам палци!
амиии....
айде, има го и това - в личната страница "Снимка на първа страница" - общо 1000, използвани Х ...
брао бе много бързо деиствате
аз не успях да го намеря това
ПОЗДРАВЛЕНИЯ! Сега ще знаят потребителите кога да си изпратят следващата снимка!
Ценно наистина!
Редактирано от автора , 30.09.2005 14:56:28
За да коментирате, моля, влезте в профила си!