За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
"Може ли новобранци да се включат в някой пленер?Много искаме!Какъв е реда?"
Доста нови потребители ми задават този въпрос,затова нека го има като тема.
Отговора е: ДА, МОЖЕ
Доста нови потребители ми задават този въпрос,затова нека го има като тема.
Отговора е: ДА, МОЖЕ
Редът е: записваш се в темата, посочвайки дати и вид стая, плащаш капарото на сбирка или по банков път и идваш на пленера.
Като "новобранки", с tzvety въобще не си зададохме този въпрос, записахме се за първия пленер в Годлево и... тя отиде . Аз - от втория път, в Априлци. И оттогава не съм спирала .
Като "новобранки", с tzvety въобще не си зададохме този въпрос, записахме се за първия пленер в Годлево и... тя отиде . Аз - от втория път, в Априлци. И оттогава не съм спирала .
Редактирано от автора , 03.04.2008 17:56:56
Аз дори не бях се регнал когато се записах на Свиленград от хорски срамища се регестрирах , ден преди пленера ....срам и позор за мен
Не "Да, може", а трябва !!!!
И аз искам, но мама още не ме пуска...
DareDevil...вярно "тя отиде", а ти си остана в София , но явно те гризеше съвестта, щом дойде да видиш в чия кола ме качваш за Годлево ...Да уточня че беше на Андро, с АРГО навигатор...за пръв път ги виждах, то за пръв път видях когото и да е от сайта. А миналата седмица аз организирах пленера във Видин Радвам се, че дойдоха много хора, почти всички от София. Специално да благодаря на Гафа, че не започна да "мрънка" колко далече бил Видин от Пазарджик ...И,...пленеристите...да вземете да качите малко снимки, не се стискайте, че админа ми даде задача да писателствам по темата Ще решат хората, че не ви е харесало и не искате да си спомняте
tzvety, и какво "изписателства" по темата ?
E то.... да скитам насам натам ли, да снимам ли (някой сега ще каже, че така и така не мога, защо съм се мъчила ), да кача после някоя снимка в сайта ли (пак предишния коментар )или да писателствам за пленера. А обещах на Пламен още преди месец . Стягам се и ще напиша тези дни.
tzvety, чукча е писател, а не - читател ... драсни 2 реда - хората ще са доволни, ако напишеш пътепис, ще го четат по диагоналната система и ше гледат картинките
Редактирано от автора , 29.06.2008 05:22:22
chiphead, по-лошо щеше да е, ако ще четат внимателно, а ще прескачат снимките .
Бе, някой ще разкаже ли какво се прави на тез пленери?
inaned, ами разказано е. Стига някой да си направи труда да го прочете. На първа страница над "Новини" и вляво от снимката по избор на редактора.
Мерси, отивам да се образовам
inaned, и после ще дойде на пленер да провериш дали е истина, нали ?
Ами, много ми се иска. Да видим кога, обаче. При мен сега е сезона на голямото бачкане
За да коментирате, моля, влезте в профила си!