Популярни снимки за

Всички снимки

Предложение за ТОП20

Често "цъкам" на класациите в ляво и най-вече на ТОП20, понеже там са най-харесваните снимки за последната седмица/месец/година (общо взето "мерилото на нивото на сайта").
След като вече има ПРО класация, която донякъде ми се струва по-справедлива (мерейки по техническа и стилова стойност на кадрите спрямо моите критерии естествено), предлагам класация ТОП20 да се прави по натрупани ПРО гласове.

Забележка: Не целя делене на "такива и онакива" потребители, а представяне на по-доброто лице и ниво на сайта.
Аз също оня ден се замислях за подобно нещо. Не в ТОП 20, а по принцип...
ами то и сега си има класация за про- 7 дни за 30 дни и т.н
Работим по създажането на PRO класация индентична на същеитвуващата "по гласове" НО ТЯ НЯМА да я замести - ще съществуват паралелно
Аз рядко гледам тия класации, а наскоро видях и това ПРОнещо си... та имам питане относно това ПРО - к`во е то и аджеба за к`во иде реч?
Може да не целиш "разделяне" но точно това ще се получи. Мисля, че логиката на админ-а да запази и двете е доста по-добра. Аз по принцип все още не съм убеден в ползата от тези PRO "придобивки"..мисля, че трябва да мине време, за да си покаже дали са удачни или ще превърнат сайта в нещо аналогично на други фотографски сайтове, които от гледане само нагоре не си виждат под носа и забравят откъде са тръгнали...
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола