Популярни снимки за

Всички снимки
Влизам в ролята на добрия вестоносец и обявявам, че планираното детско парти по случай финализирането на конкурса "Синьо лято" ще се състои на 16.10 от 18.30 часа в детски развлекателен клуб "Ментов носорог".
Очакваме заявки за присъствие !
запиши ме
Един възрастен плюс дете, тъй ли ?
Аз също ще дойда, вероятно с жена ми и двете щерки!
пу
предния път ми хареса много... и пак ми се идва)))
ама неделя вечер...ъъъ
Пише и мен плюс мъж и щерка
мдаааа - и ние с Ясен бихме дошли с удоволствие, но в неделя вечер май няма как
или този път няма да е много детско парти, а по-скоро родителско?
Защо да няма как ? Според мен 18.30 не е вечер в никой случай Рожденните дни на моите деца винаги съм ги правила по това време.
Идеално би било ако беше за 11 часа, но за съжаление и в събота и в неделя вече имаше резервации. С Пламен се колебаехме за другите два варианта, които съществуваха - неделя от 12.30 на обяд и от 16 часа.
Аз обаче прецених, че едва ли е удачнен първия, защото повечето деца към 13 часа лягат да спят. За втория по същият начин. Едва ли всички дечица ще са станали от слеобеден сън, а и стои опасността някой след нас да направи резервация от 18 часа и да трябва скоропостижно да се изнесем. И закъснелите поспаланковци едва ли биха разбрали нещо от партито.
Затова преценихме, че 18.30 часа е един доста удобен час. Всички ще са станали, а и ще можем да останем и повече ако ни хареса извън стандартните два часа за които се прави резервацията. Няма да има проблем в Носорога - разбрахме се, че ще си удължат работното време
Пишете ни и нас - 2 възрастни и 1 дете
2ma vyzrastni + dete
Приятно ви изкарване и аз исках но сте ми далече
Хоп - и още двама възрастни и едно дете!
Пфу да му се не види - не искам да пропусна и този път - пишете ни засега и нас - един голям и един малък човек
Списък за детското парти по случай финализирането на конкурса "Синьо лято", което ще се състои на 16.10 от 18.30 часа в детски развлекателен клуб "Ментов носорог".

Asinka - 2
kozmo -3
balevsky - 4
nad_tab - 3
vache - 3
Monika - 3
MamaNaDvama - 4
Побързайте със записванията!
Там са преместени и снимките от последната изложба
двама възрастни и девойка на две години вече
Приемат ли се още заявки за партито?
да
Пишете ме и мене + Satchmo
Значи още двама възрастни и две деца
Ако ми свърши по-раничко репетицията тоя ден, ще ви навестя за по едно наздраве!
Аз няма да съм в София, иначе - с удоволствие бих дошъл ...
Как да намерим носорога :)

http://www.marti-online.com/nosorog/kontakti.php
Сигурно ще дойда и аз, ако не ми мине котка път и успея да се прибера в София до 17ч
аз няма да се записвам пък
трябва да ми се пази специално място..... и половина
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола