Популярни снимки за

Всички снимки

Снимай в събота в Студио в Пловдив - Ден на отворената врата.

Здравейте, каним ви на "Ден на отворената врата" поне така се нарича на запад, в нашето студио.

Разполагаме следното оборудване и помещение:
http://valphotography.net/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=29

Ще поканим 2 модела, 1 с опит и 1 без никакъв опит. Може да се поснимаме и взаимно.
Първо в студиото ще поговорим първо малко за апарати, обективи, студина фотография, какво си заслужава да си купи човек и какво не, за професионална фотография , за любителска фотография и т.н Борис Янков – borisyankov и Валери Ангелов – valphotography в форума, ще обесняваме отговаряме на въпроси, книжки ще покажем разгледаме кой от нас какво си купил. Разбира се че е добре да си носите собсвената фототехника за да експериментираме малко (пък и ви е по лесно да снимате с нея).

Разликата между различните видове осветяване на обект.
Снимане на предмети на предметна маса и на фон в студиото (Борис Янков ще обясни).
Работа с модел, работа с апарата, работа със светлина.

Отворен разговор между всики на теми:
-Какво искам да направя а не знам как
-С какви проблеми съм се сблъсквал във фотографията
-Непокорните модели който винаги шават
-Обектива, Марката апарат, или човека който снима ?
-Какво обичам да снимам и защо?
-Най добрата ми снимка – Донесете да видим , кажете защо и какво ви харесва в нея.
-Направи си сам, ако сте си направили нещо сам като отражател,калъфче и т.н донесете го да го видим
- и куп други въпроси може да се повдигнат

Събота: започваме от 11:00 срещу паркинга на басейн Нептун на паркинга на електро апаратурния завод в Гр. Пловдив.

Всички желаещи да пишат на angel.valeri@gmail.com
Телефон: 0885 62 62 16
Пишете и какъв опит имате и ако имате идеи за теми и оставете телефон.
аз да дода ли :)
Срещи с приблизително такова съдържание правихме в междучасията в прогимназията /4-7 клас/. Но пък знаехме по-добре български.
коя дата, коя събота?
Тази събота на 26. авиаторе.
КП-СТУДИо писах ти в другия форум разбира се че е добре да додеш има какво да кажеш.
Accept: поредния човек без снимки в профила си ама с голяма уста, никой не те моли, фотографията не е мерене на пишки.
Имаме студио защо да не покажем малко какво правим как се прави и да обменим опит?
ТВА ОТ МЕН!
ЗАПИСВАНЕ САМО ПО Е-МЕЙЛ.
КП ако ще идваш батко плс драсни едно мейлче напиши примерно вътре "ША ДОВАМ ДА ГОВОРЯ ПО НЕЩО ИЛИ "ША ДОВА ДА ВИДЯ КО СТАА ИЛИ Т.Н :)))
АЦЕПТ , БГ НЕ ЗНАМ АМА НА ЕНГ ИЛИ ГЕРМАН МОЖЕ ДА СЕ ПРОБВАМЕ:) А И ПИШКИТЕ МОЖЕ ДА СИ МЕРИМ:)
Ако ще си рекламирате студиото като кръжок по ТНТМ - забавили сте се с около 20-25 години. А си мери езика, защото тук влизат и невръстни. Мен с простотия няма да стреснеш. Нито със съзерцанието на фалоса си.
О.к искаме да се позабавляваме и да покажем това което можем както и всеки да покаже това което иска може или просто да се саберем да пием швепс кола и бира баси !!!!
Защо в БГ трябва да вървим против някоя кауза дори когато не включва нищо лошо.
1 ЧАС ФОТОСЕСИЯ НА НАС НИ СТРУВА 30ЛВ ПРЕДЛАГАМЕ Е ЗА 30 ЛВ АКО ГОВОРИМ ЗА РЕКЛАМА И ПАРИ НИТ ПАРИ ПРАВИМ ОТ НЕГО ПО ТОЗИ НАЧИН НИТО НИЩО НО ТИ СИ ПОСЛЕДНЯТ ЧОВЕК НА КОЙТО ЩЕ ТРЪГВАМ ДА ОБЕСНЯВАМ.
който иска може да се запише по е-мейл, няма да гледам повече темата.
Успех на всички!
Само да уточня:
Познавам и двамата собственици на студиото:
Единият има пеперлив език и луди идеи, а другия е доказан на световно ниво.
Accept:
готини са момчетата, не се сърди и не се заяждай моля те.
Инициативата която правят си заслужава 100%.
Самият аз, поех ангажимент да кажа няколко думи, ако има хора които се интересуват от скромното ми мнение и опит.
Там ще съм които иска да заповяда, ще има какво да се види и какво да се чуе предполагам.
Боре, Валери, подкрепям идеята 100% знаете го!
Реклама или не - ще научат нещо фотографите, които ще посетят студиото. Уважавам инициативните хора
Очакваме снимки :)

Редактирано от администратор , 22.04.2008 20:13:48

kpstudio, не се заяждам, обаче тая работа с шаващите модели, донесете си самоделното калъфче или отражател, донесете си най-добрите снимки да ги гледаме... Такова губене на време предполага! Отвсякъде звучи несериозно. Щом казващ, значи ще има файда за доста хора, но ако не ги познаваше, какво би помислил при тези думи?
Калояне благодаря много за подкрепата както и на админа , снимки ще има разбира се!
Ами този саит все пак е забаления с фотография,
всеки е имал проблеми със модели преполагам.
всеки си е измайсторил нещо все пак
А колкото до добрите снимки,защо не та нали е ден на отворените врати, все пак.
Или какво само мойем да се хвалим, кой каде какво, ми да видим нещо и на хартия, защо не.
За рекламата, не мисля , че е така, просто имат добра инициатива, има доста почивни дни, все може да се измисли нещо.
А най-малкото, ще бъде весело и забавно, поне за присъствашите, познати и непознати.
Още веднъж приканвам тези които могат да дойдат да отделят 2 часа от времето си!
Ще си струва.
Добре. Тогава - успех!
Айде и бира ще има ;))
Стягайте обективите за събота!
Почистете матриците и идвайте!!!!
Еййййй....
Некои....като клюкарки!!!Кесят си у кафенето,наречено Живот!!! Зяпат и одумват...и все си кесят... Аман бре!!!Баси досадния живот трябва да е!!!
Айде пак глупости!
Очаквам всички утре в 11 часа пред електроапаратурния завод срещу паркинга на нептун!
Утре ще постваме вечерта снимки в темата , кой какво е направил ще покаже:)))
Вместо само да цирикате и да дигате джангър направете нещо.
Братле,в грешка си,ако си мислиш,че е срещу теб!Напротив,намирам идеята за чудесна!Дразня се от хора(той се знае) дето оцапват всяка хубава ипициатива!И аз бих се пробвал,ако не беше разстоянието от 2200 км Успех
За мен беше полезно и интересно. Това бе първото ми влизане в студио.Благодя на организаторите и модела(v­alphotography и Роси)

Редактирано от автора , 27.04.2008 10:14:38

Хайде и аз да кажа няколко думи.
Не очаквах такъв интерес и толкова хора да дойдат.
Найстина се получи много добре, имаше какво да се види и чуе.
Личното ми мнение е, че трябва да има повече такива мероприятия без значение в кой град се ораганизират.
Мисля, че хората които посетиха събитието, не са останали разочаровани или са си загубили времето.
Доста от тях за първи път в;язоха в студио и видяха как се работи в такива условия и техника.
Сега няколко думи и за организаторите:
Боре,Валери, оставам отворен за такива мероприятия и събития и може да ме имате предвид винаги за такова нещо.
А тези които подцениха организираната от вас среща, могат само да съжаляват за това което са пропуснали.
Благодарим, благодарим на Калоян че каза интересни нещица както и на модела 1000xxxxx благодария и на всички присъствали.
Az iskah da doida ma beh na raota :@ Aree napraite pak-takoa
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола