За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Фондация "Благодеятел" и Консултантска къща "Стратегии" имат удоволствието да ви поканят на официалната премиера на филма "Следи неписани", която ще се проведе на 15 май (четвъртък), от 19.00 ч , в Дома на киното в София.
От 18.30 часа в деня на премиерата на голям екран ще се проектират избрани снимки от фото конкурса, направени на слайд шоу.
Фото изложбата може да видите тук:
http://www.4coolpics.com/video/blagodeyatel.rar
Входът е свободен.
Окончателният вид на обложката:

Приключи фото конкурса "Добротата на българина"
http://www.4coolpics.com/photo-konkurs/votes/89.html
От фондация "Благодеятел", Консултантска къща "Стратегии", продуцентска къща "Едита" и студио "Бленд" избраха за победители в конкурса фотографиите на:
Диана Кралева - dikra

Диляна Стойчева - dil_stil

Според тях, тези фотографии отговарят най-точно на целите на конкурса.
Наградите на cbox.biz отиват при Диляна Стойчева - dil_stil, Диана Кралева - dikra и Владимир Балевски - balevsky, чиято снимка:

спечели публиката.
Честито!
Снимките качени във фото конкурса "Добротата на българина" ще се показват последователно (слайд шоу) на голям монитор във фоайето на Дома на киното - София на премиерата на филма на 15.05.2008 година в Дома на киното, София. И на последваща премиера в град Варна.
От 18.30 часа в деня на премиерата на голям екран ще се проектират избрани снимки от фото конкурса, направени на слайд шоу.
Фото изложбата може да видите тук:
http://www.4coolpics.com/video/blagodeyatel.rar
Входът е свободен.
Окончателният вид на обложката:

Приключи фото конкурса "Добротата на българина"
http://www.4coolpics.com/photo-konkurs/votes/89.html
От фондация "Благодеятел", Консултантска къща "Стратегии", продуцентска къща "Едита" и студио "Бленд" избраха за победители в конкурса фотографиите на:
Диана Кралева - dikra

Диляна Стойчева - dil_stil

Според тях, тези фотографии отговарят най-точно на целите на конкурса.
Наградите на cbox.biz отиват при Диляна Стойчева - dil_stil, Диана Кралева - dikra и Владимир Балевски - balevsky, чиято снимка:

спечели публиката.
Честито!

Снимките качени във фото конкурса "Добротата на българина" ще се показват последователно (слайд шоу) на голям монитор във фоайето на Дома на киното - София на премиерата на филма на 15.05.2008 година в Дома на киното, София. И на последваща премиера в град Варна.
Редактирано от администратор , 16.05.2008 06:49:19

още един конкурс, на който не успях да се калсирам :(.. ако не ми беше радостно за балевски и дил стил направо щях да заплача
честито приятели

честито приятели
Честито на призьорите за заслужените награди!

Честито на наградените

Благодаря на всички за поздравленията
Пожелавам ви същите и още по- големи успехи

Пожелавам ви същите и още по- големи успехи

Поздравления и от мен!

Честито на победителите!!!!!

честито ви
Бих искал да изразя моето мнение във връзка с показаните фотографии .
С риск да обидя някого мисля че 50 на 100 от фотографиите а може би и повече са меко казано абсолютно недоразумение ,нямащи нищо общо не само с темата на конкурса но и въобще с фотографията.
Бих искал да изразя моето мнение във връзка с показаните фотографии .
С риск да обидя някого мисля че 50 на 100 от фотографиите а може би и повече са меко казано абсолютно недоразумение ,нямащи нищо общо не само с темата на конкурса но и въобще с фотографията.
В друг случай бих отминал без коментар но тук при тази благодатна тема .....
Сигурно е така, но темата е доста трудна като задача за въображение.
Толкова повече адмирирам успеха на колегите и справедливия избор на журито!
Честито и браво!
Толкова повече адмирирам успеха на колегите и справедливия избор на журито!
Честито и браво!

Изгледах презентацията най-после. Да си призная стана ми много болно(като потребител в този сайт) за качеството на включените кадри
(дори малко съжалих за авторите на няколкото добри кадри... за това, че и техните имена са там)... Тоооолкова много ми се щеше да видя нещо, което ще представи подобаващо сайта.
ПП. А пък и в началото филмът беше с друго заглавие ("Пътят на сърцето") и сега, вече сменено на "Следи неписани", предполага и други интерпретации...

ПП. А пък и в началото филмът беше с друго заглавие ("Пътят на сърцето") и сега, вече сменено на "Следи неписани", предполага и други интерпретации...
Редактирано от автора , 14.05.2008 10:30:24
mama - Изборът на фотографиите е направен изцяло от възложителя на конкурса и според тях това са фотографиите отговарящи на целите на конкурса. Посетете премиерата и обсъдете виждането си с представителите на фондация "Благодеятел" и Консултантска къща "Стратегии".
Спокойно, не обвинявам никой специално... писах, че просто ми се сви сърцето, докато гледах. Явно толкова са ни възможностите (като потребители в сайта) да направим стойностни кадри.
mama мен пък ме хвана срам
тва с кофата просто нямам думи.....

интересно ми е как ще се въртят снимките на голям екран като повече от половината са снимани с сапунерки не повече от 3-4 мп
jino - иди да видиш :)
Изложбата изглеждаше много добре на голям екран, всички избрани снимки отговаряха на тематиката и бяха емоционално свързани с филма "Следи неписани". Поздравления за авторите участващи в слайд шоуто, то ще бъде показвано на всички прожекции на филма в София и страната.

Авторите, избрани от организаторите на конурса за участие в изложбата са: dikra, dil_stil, balevsky, cliaga, ciceron_13, tralalalla, de4i, Astrala, Daydreamer, Doc_R, M1ra, Guzq, jordan_rusev, tera, MarianaPencheva, VyacheslavPopov, Lina, Dikrista, Masavova, Plam, на всички тях са сложени отличителните знаци.
Честито!
Честито!

Пламене, къде са тия отличителни значи

balevsky на тебе повече не могат да се сложат имаш пълно квадратче

За да коментирате, моля, влезте в профила си!