За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Издаване на PRESS карти за 4coolpics.com
Валидност до 31.12.2010 г.
Цена:
единична карта - 27 лева
семейна (две карти от една семейство) - 30 лева
Желаещите да получат карта да изпратят на support@4coolpics.com заявка с имената си на български и латиница, телефон за връзка, снимка, от колко години се занимава с фотография, успехи в областта на фотографията, използвана фотографска техника, навършени години, адрес за кореспонденция и ник в сайта.
За да ни улесните моля изпращайте снимките с размер: 2,5 cm x 3,0 cm; 300 picsels/inch
Картата може да бъде получена на седмичните сбирки на сайта или по куриер на даден адрес за доставка в България.
Заплащането става предварително на срещите на сайта, по банкова сметка, която ще ви бъде изпратена на e-mail или с наложен платеж на куриера.
Притежателите на карти ще ползват:
- до 10% отстъпка при пазаруване в магазините на SONY Center http://www.4coolpics.com/catalog.php
- 5% отстъпка в DYNAPHOS http://www.dynaphos.com/
- правото да публикуват безплатно 12 снимки седмично в галериите на сайта
Изпращането на заявка не е гаранция за одобрение на кандидата.
4coolpics.com си запазват правото да променят условията по издаване на картите.
Валидност до 31.12.2010 г.
Цена:
единична карта - 27 лева
семейна (две карти от една семейство) - 30 лева
Желаещите да получат карта да изпратят на support@4coolpics.com заявка с имената си на български и латиница, телефон за връзка, снимка, от колко години се занимава с фотография, успехи в областта на фотографията, използвана фотографска техника, навършени години, адрес за кореспонденция и ник в сайта.
За да ни улесните моля изпращайте снимките с размер: 2,5 cm x 3,0 cm; 300 picsels/inch
Картата може да бъде получена на седмичните сбирки на сайта или по куриер на даден адрес за доставка в България.
Заплащането става предварително на срещите на сайта, по банкова сметка, която ще ви бъде изпратена на e-mail или с наложен платеж на куриера.
Притежателите на карти ще ползват:
- до 10% отстъпка при пазаруване в магазините на SONY Center http://www.4coolpics.com/catalog.php
Изпращането на заявка не е гаранция за одобрение на кандидата.
4coolpics.com си запазват правото да променят условията по издаване на картите.
Редактирано от администратор , 20.07.2008 14:01:00
Как изглеждат картите
Редактирано от администратор , 14.05.2008 13:32:12
А какво се иска от притежателите на картите ??
Имах предвид какво се изисква от сайта, в смисъл трябва ли да качваме едиколко си репортъажа на седмица ??
V_Power - няма количествено обвързване в условията
Прилича на визитка.
Интересно, във всеки оформящ се клуб по интереси възниква идеята за членство, карти, стикери, знаме..
Това с отстъпките обикновено не е стимул - ентусиастите дават с пълни шепи пари, време и сили (и уви, скептиците - обратното, дават мило и драго да пречат).
Иначе идеята би могла да се развие: coolpics като търговска марка на хората, които са навсякъде, всичко виждат/снимат. Нещо като обществена медия. Която може да продава своите продукти на комерсиални медии и voilla! ето ти постъпления и членски внос.
Интересно, във всеки оформящ се клуб по интереси възниква идеята за членство, карти, стикери, знаме..
Това с отстъпките обикновено не е стимул - ентусиастите дават с пълни шепи пари, време и сили (и уви, скептиците - обратното, дават мило и драго да пречат).
Иначе идеята би могла да се развие: coolpics като търговска марка на хората, които са навсякъде, всичко виждат/снимат. Нещо като обществена медия. Която може да продава своите продукти на комерсиални медии и voilla! ето ти постъпления и членски внос.
Welcome, идеята за PRESS картите не е нова, а е реалност от 2006г. Не приличат на визитки(показаното е кроп) и са пластмасови. На старите им изтече срока и затова пускаме нови. Новите ще представят сайта по-ясно като електронна медия в каквато се превръща напоследък. Целта им не е да показват клубна принадлежност(член на 4coolpics e всеки регистриран потребител) а да подпомагат репортерската работа на колегите. Естествено на много места се изисква предварителна акредитация или съдействие от моя страна. Има доста колеги, на които картите са свършили работа и ме "тормозят" отдавна за подновяване. Предишната партида бе предоставяна по схемата "карта срещу определен брой репортажи месечно". Както си е "по нашенски" някои се изявиха други не. Затова сега картите ще са с по-дълъг срок и платени(има разходи по тяхното проектиране, изработване, изпращане)
Welcome - "Нещо като обществена медия. Която може да продава своите продукти на комерсиални медии и voilla!" - харесва ми, но практиката показва, че най-често медиите у нас не плащат или плащат прекалено малко. Ползата засега според мен е растящата популярност на авторите на сайта и това, че вече мнозина с известността си се добират до добри поръчки. Репортерската работа е трудна, неблагодарна но тръпката е страхотна. Разбира се галерия "Репортаж" ще остане достъпна за всички - с или без карти.
Отстъпки в Sony Center и DYNAPHOS се правят и сега но картата ще намали бюрократични пречки и излишни телефонни разговори.
Welcome - "Нещо като обществена медия. Която може да продава своите продукти на комерсиални медии и voilla!" - харесва ми, но практиката показва, че най-често медиите у нас не плащат или плащат прекалено малко. Ползата засега според мен е растящата популярност на авторите на сайта и това, че вече мнозина с известността си се добират до добри поръчки. Репортерската работа е трудна, неблагодарна но тръпката е страхотна. Разбира се галерия "Репортаж" ще остане достъпна за всички - с или без карти.
Отстъпки в Sony Center и DYNAPHOS се правят и сега но картата ще намали бюрократични пречки и излишни телефонни разговори.
Редактирано от администратор , 13.05.2008 18:53:06
админ ако ме акредитираш за 11 юни зала 1 на НДК те признавам
Пламене а тез дето имаме прес карти от други места !!!
Шегувам се разбира се идеята ми допада макр винаги да съм избягвал показност, но наистина една прес карта върши отлични неща.
Отваря врати, дава ти достъп до разни места и тн.
Идеята е добра!
Ето сега нещо и от мен:
щом ще има прес-карти, да има и галерия PRESS, туко виж сме заболи некоя новина в десятката.
Шегувам се разбира се идеята ми допада макр винаги да съм избягвал показност, но наистина една прес карта върши отлични неща.
Отваря врати, дава ти достъп до разни места и тн.
Идеята е добра!
Ето сега нещо и от мен:
щом ще има прес-карти, да има и галерия PRESS, туко виж сме заболи некоя новина в десятката.
Да, идеята си струва!
Има ли срок, в който човек трябва да подаде заявление?
Snezhanka - не, няма срокове, ще се издават на партиди по 10 карти.
Първата партида е изпратена за печат :)
Първата партида е изпратена за печат :)
Благодаря. :)
admin, благодаря за изчерпателния отговор!
Доколкото разбирам, прес-картата може да служи за нещо като пропуск до места, където обикновените зяпачи не се допускат? Ако е така-супер.
Колкото до пробиването на даден автор чрез coolpics, това само по себе си е неоценима заслуга на проекта, и аз лично с радост бих дарил на coolpics един такъв, макар и символичен хонорар. Именно това ми беше мисълта.
Доколкото разбирам, прес-картата може да служи за нещо като пропуск до места, където обикновените зяпачи не се допускат? Ако е така-супер.
Колкото до пробиването на даден автор чрез coolpics, това само по себе си е неоценима заслуга на проекта, и аз лично с радост бих дарил на coolpics един такъв, макар и символичен хонорар. Именно това ми беше мисълта.
Редактирано от автора , 14.05.2008 17:04:02
Довечера на сбирката раздавам първата партида карти
Благодаря! Аз вече получих моята!
admin - аз си взех изпитааааа
и отпраших за филибето по-рано
ще се видим на петрич... ако не кажи ак да ти пратя $$ за да е получа
и отпраших за филибето по-рано
ще се видим на петрич... ако не кажи ак да ти пратя $$ за да е получа
Притежателите на карти ползват:
кога ще се издава следващата партида?
при събиране на всеки 5 одобрени автори печатаме - досега минаха доста партиди и събираме поредните 5
Здравейте приятели и колеги, здравей admin!
admin имам 1 въпрос към теб. Мога ли на този етап да си поръчам прес карта. Естествено ще си я платя колкото струва. За парите нямаш проблем. Само трябва да ми кажеш как ще си получа картата и как и кога да ти пратя парите. Питам защото съм нов тук и не съм на ясно все още.
admin имам 1 въпрос към теб. Мога ли на този етап да си поръчам прес карта. Естествено ще си я платя колкото струва. За парите нямаш проблем. Само трябва да ми кажеш как ще си получа картата и как и кога да ти пратя парите. Питам защото съм нов тук и не съм на ясно все още.
КАРТИТЕ, които се правят сега също ли ще са с Валидност до 31.12.2010 г.
На картите срока ще бъде сменен до 31.12.2011
Здравейте, от скоро съм член на вашия портал. Но отдавна го чета.
Искам да попитам какви са изискванията към хората, който искат да си поръчат такава карта?
И всеки ли може да си я поръча?
Предварително ви благодаря.
Искам да попитам какви са изискванията към хората, който искат да си поръчат такава карта?
И всеки ли може да си я поръча?
Предварително ви благодаря.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!