За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
От известно време ми се върти една идейка в главата, а именно: Да предложа създаването на категория "Фотопътепис" във Форума. Специално подчертавам, че не става дума за нова Фотогалерия, а за категория във Форума, подобна на клубовете "Никон", "Канон", "Пентакс" и т.н. "Фотопътепис" да е мястото, където всеки да може да разкаже със снимки и текст за свое отминало пътуване. Ето, аз самият се върнах преди няколко дни с около 10 GB снимки от дванадесетдневно пътуване из западните щати на САЩ - Юта, Аризона, Невада и Калифорния... Jino е бил в Южна Америка, tzvety и enigma в Гърция и още колко други, за които аз незнам. Убеден съм, че автори като spstefanov, hitheroad, Valedon, borisbelchev_bspb също има какво да разкажат...
Предлагам за "Фотопътеписа" да не се гласува, за да не бъде "комерсиализирана" идеята. Просто това да бъде място за среща на хора, които обичат пътешествията до по-близки или по-далечни места. Ще се радвам да споделите, какво мислите по въпроса.
P.S. Знам, че nsirakov е правил нещо подобно в сайта. Чел съм негов пътепис за Нощен Пловдив...
Предлагам за "Фотопътеписа" да не се гласува, за да не бъде "комерсиализирана" идеята. Просто това да бъде място за среща на хора, които обичат пътешествията до по-близки или по-далечни места. Ще се радвам да споделите, какво мислите по въпроса.
P.S. Знам, че nsirakov е правил нещо подобно в сайта. Чел съм негов пътепис за Нощен Пловдив...
Чудесна идея,подкрепям!
готово - http://www.4coolpics.com/photo-forum/12.html
сега прехвърлям там темите касаещи въпроса
сега прехвърлям там темите касаещи въпроса
Arcadia подкрепям. Добра идея.
Браво на admin-а за бързата реакция!
Сега остава и да започнем да пишем...
Сега остава и да започнем да пишем...
За да коментирате, моля, влезте в профила си!