Популярни снимки за

Всички снимки

Среща с Иво Хаджимишев

На 8 юни (неделя) от 10 часа Иво Хаджимишев ще гостува в предаването "Авторът и неговата публика" на програма "Христо Ботев" на БНР. Ако някой желае да му зададе въпроси или просто да присъства в студиото и да снима, нека се свърже с мен на vesel_tzankov@mail.bg
Това ли е този дето журираше и награждаваше снимки на патки по прословутите конкурси на Глобул,Вивател и незнам още кви си???
Argo, не говори така за човек, когото не познаваш.
Айде една справчица :
за Автора:
Иво Михайлов Хаджимишев е роден на 12.09.1950 г. в София.

Завършва фотография и колеж по изкуствата във Великобритания. Специализация: фоторедактор, фоторепортажи, фотоесета, книги.

Фоторепортер в "Поглед" /1972-1975/, сп. "Отечество" /1975-1990/, фотокореспондент на Асошиейтед прес в София /1991-1995/, съосновател на "Фомус", дистрибутор на "Кодак" за България. Бил е редактор на сп. "Сега", отговорен за фотоизображението на целия холдинг.

Автор на 25 самостоятелни изложби в Европа, САЩ и Русия /1975-1997/ и на албумите "България" /1982/, "Рилски манастир" /1986/, "Богатството на траките по българските земи" /САЩ, 1998/. Пожизнен почетен член на Кралската фотографска асоциация на Великобритания.

http://www.hadjimishev.com/
E и? за мен е този който гласува за снимки на ПАТКИ (айде да не ги търся) и изобщо не ме интересува кво и къде е завършил.Да е жив и здрав!

Ето ено примерче:
2ра награда снимка избрана от над 5000 снимки

Редактирано от автора , 26.05.2008 22:57:04

ARGO: .. два постинга са напълно достатъчни да подскажат наличието на мека глава .. говориш като бебо на който са му подарили чорапогащник..
а къде може да му зададем личен въпрос...
това е снимката, която е спечелила един конкурс

честно казано - като ми я показаха, разминава се с всичко, което съм чел за фотографията... а журито беше от много уважавани в Бг фотографи - определено най-добрите, включително и г-н Хаджимишев... дали би ни обяснил какво е видял в тази "фотография" - чисто любопитство?

предполагам ще се сети за кой конкурс става дума - от миналата година )))
Не знам, не разбирам

но...

Канон БГ 2006

интересно ми е за тази снимка отговра

нищо лично

Редактирано от автора , 27.05.2008 17:25:43

Изобщо не разбирате вие от изкуство и фотография...

Още едно 1во място

Редактирано от автора , 27.05.2008 17:50:14

е това с датата обира точките... и аз съм седнал за прегоряло, криви хоризонти, аберации, и композиции да умувам )))
още малко наградени снимки :Конкурс СНИМКА НА ГОДИНАТА България (Председател въпросния)

Редактирано от автора , 27.05.2008 18:59:34

Евалла на ARGO, че има и отстоява трезва позиция!
Обикновено славата упоява и хипнотизира.Това, какво е завършил, къде е участвал и какво са го наградили, естествено нищо не значи, освен, че умее да се харесва когато трябва. Колкото до международните успехи в ония времена.. иде ми на ум друга материя.
позицията е едно - обезценяването на успехите на другите е съвсем друго
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола