Популярни снимки за

Всички снимки

Nikon D60 ili Sony Alpha A200

Zdraveite hora, iskam da vi popitam koe spored vas e po- dobre. Dvuomq se mejdu Nikon d60 ili Sony Alpha A200 i dvata sa kaji re4i edin klas, no vse pak iskam da 4uq nqkoi kompetentni mneniq. Za6to nikona ili, za6to sonyto. Molq vi pomognete mi da napravq po- dobriq izbor. ili pak mi prepora4aite nqkoq druga marka v sa6tiq cenovi klas plss. Blagodarq vi predvaritelno!
Сонито естествено - пълнофункционално тяло с перфектен сервиз в Б-я и добра гама качествени обективи. И не на последно място добра цена. Никон напоследък само се излагат. Имах възможността тия дни да видя директно от А-100 и А-700 отпечатани кадри 30/40 без никаква намеса - очарован съм!
Въпреки, че аз съм по убеждение съм си крастав Пентаксаджия
И аз клоня към сонито,повече екстри, хубава цена пък и ми се струва, че по-добре стои в ръката.
Обективите ...че то само с тяло се не снима..
Сега погледнах никона. От орязаните е , дето нямат автофокус с не АФ-С обективи. Лично според мен не си заслужава точно този модел.
Desso da ti kaja 4estno mai si promenqm re6enieto i 6te vzema A300 s obektivi Dt 18-70mm i se dvoomq dali DT 55-200mm Zoom lenses ili 75-300mm kato vtori da bade. Savet plsssss.
А-300 е добър избор. По-добре вземи 75-300, проверен обектив е. Тъмничък е и фокусира малко бавничко, но е фулфрейм и картинката му е прилична.
Благодаря
Сони няма да съжаляваш!!!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола