Популярни снимки за

Всички снимки

Родни фоторепортери и медии

Как от фотографска гледна точка беше отразено вчера състезанието в Самоков.
----------------
Германец извоюва златното отличие в Самоков
http://sportni.bg/?tid=40&oid=1209090
(Invalid img)
Денис Улрих триумфира за втори път на българска земя този сезон
Снимка:СТЕЛИАНА КОСТАДИНОВА/БГНЕС

Зад каската кой е...само един може да каже :)
Въпросът е, че това не е Денис Улрих, или ако е той не е на българска земя (ако, че земя не се вижда на снимката. Или ако е на българска земя не е на Ридо (защото нямат навика там да карат с пистови гуми, а и номера на състезателя е друг, екипа също, че и мотора - виж.приложените снимки)
Ако вземем впредвид пък предварителното инфо от същата медия, тогава ще излезе, че те са снимали бъдещият шампион още преди да бъде старта, и то по време на движение :) (снимката е същата)
http://sportni.bg/?tid=40&oid=1208327
------------------------
Шоуто продължава.http://topsport.ibox.bg/news/id_1128460326

Денис Улрих с втори успех по мотокрос в България
Снимка: АФП
Тук вече и земята се вижда, ако че и номера и екипа...та двете медии могат да се сборят, чия снимка от състезанието е по-истинска.
Ако продължим търсенето, ще попаднем на все по-различни снимки на шампиони и не дотам. Никак не се съмнявам, че тази практика е обичайна за родната действителност, където има по една медия на глава от населението и то със същото качество.
----------
Та не било компютри, а било компоти. И не били 100 хиляди, а 10 хиляди. И не сме ги изнесли за Япония, а ни ги били върнали.
Аз пък си мисля, че Денис Улрих е този, дето разлива шампанското от столче №1 :)) От вчера на Ридо е и е 85 cc....но няма нищо сигурно - може да са сложили негов заместник - и по пистата, и на столчето горе :)

- тук моторите и номерата им са последователно наредени пред първенците - традиционно.(KTM например винаги е в оранжево, и т.н.)
п.п. медии не чета, сега по изключение исках да намеря имената на състезателите. Оказа се, че и за това не стават. А текста както се вижда навсякъде е copy-paste, каквато и агенция да се мъдри отгоре.
- или медиите нямат фотографи.
- или не им плащат добре.
което и да е, не е добре да подвеждат читателите и да ги хранят с фира.
Защото ако така карат никога няма да има снимки от събитията по простата причина, че няма кои да ги направи!
От друга страна стопаните на съоръжението тази година за разлика отпреди са го оградили с огромнааа двоина многодекарова ограда (за разлика от стремежа към "живи" състезания, каквито гледам нон-стоп по евроспорт в този клас, където публиката е на метри от трасето, което е улеи), та и на неакредитирани любители не може да разчитат със снимка "интернет", защото и 2,8/300 няма да им стига
само да вметна, кой фен ще отиде там да гледа състезание ако ще му трябва бинокъл за да гледа... как може да стават такива недоразумения...
Бил съм на много спортни прояви свързани с тениса и нито веднъж отразеното не е съвпадало с видяното. Ако е верен резултата е грешно името на победителя, ако са верни резултата и името на победителя е сгрешен съперника и така нататък докъдето ти стига фантазията.

Редактирано от администратор , 16.06.2008 18:48:38

От това, че дублират снимката на новината отпреди/след състезанието е ясно, че не им пука.
Сигурно имат 5-6 снимки спорт там в архивчето си и ги въртят наред, вкл и във Ф1.(вторите пък като чуят име, че е спечелило - от нета си купуват някаква снимка - щом пише агенция там някаква)
Опитах се да им го кажа във техният форум дето е цитиран под снимката като линк, но се указа че това не е техен форум всъщност и е за "формула 1"!!!
А и защо да им го казвам на тях, като "грешката" личи, че е нарочна, а причините ясни и обясними. Лошото е, ако и на читателите не им пука. Тогава това си минава, лъжата си остава, а фотографите и фоторепортерите снимат по сватбите в неделя а не на световното, че е по-доходно
Освен всичко така адвокатски са маскирали инфото ("фотографката" мисля е нотариус), че да се разбира така, а да не може да ги попутнеш (все пак това може и да е Урлих....някога - някъде-в друга дисциплина. Вторият ако, че не е с екипа на Германия - също)
Моята снимка пък съм я нашарил така защото имам вече печален опит с разни медии, дето гепат от нета, и конкретно от мотокрос са ми гепили, че и лошият ме изкараха щото съм имал против (незнаино от каква федерация, дето правела снимки с цел да не ги свежда до знанието на масовият гледач)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола