Популярни снимки за

Всички снимки

Продавам нови лампи, подходящи за всички видове видеокамери

Лампите са чисто нови, но след като ги купих, получих подобни подарък от Щатите и не върви да се продава подарък.....
кви лампи, кви видеокамери ??? я, дай повече инфо, че ми е интересно ?
хайде и тук забравих телефона....0878/636895
едната лампа е, като тези на Сони с 10+10 Вт, със собствен акумулатор 6900 mAh и зарядно, слага се на слота за допълнително оборудване или с шина се вързва за дъното на камерата, подобно на светкавиците
а другата е тип "луничка" с 5500К светлина, с две щори за регулиране на светлината, 35Вт , с външен акумулатор 7-8Аh, с кабел, с чантичка за носене на кръста и се закача на слота на камерата
аха ...
ясно ... тия неща - си имат име и модел - кажи за кои модели става въпрос - и кви пари им търсиш ... (телефона - вервай ми - е най-малкия проблем)

диодни ли са ???
Абсолютно си прав, днес акъла ми е ...не знам къде. Лампите са с халогенни лампи, корейско производство/мисля, че Samsung стои зад това/ - Digimax F400 и F600.
F400 е аналог на HVL-20DMA на Sony -
http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=11706, а втората е подобна на Luxmen VS-35DF.
Както вече казах, F400 за разлика от Sony-то върви с батерия 6900 mAh Li-Ion и зарядно и струва 250лв комплекта.
F600 е с оловен акумулатор и струва същите пари.
успех с продажбата (ще кажа на 1-2 - ма колеги - мен тези - не ме интересуват)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола