Популярни снимки за

Всички снимки

Пламена Коева спечели голямата награда на Бодиграфия 2008

Пламена Коева спечели голямата награда на Бодиграфия 2008, осигурена от магазини "Фото Павилион" за най-добра фотография направена на Бодиграфия-2008

Panasonic DMC-L10 с обектив Leica 14-50mm
10 мегапиксела NMOS, оптичен стабилизатор, LiveView

"Наградените са Чавдар Тишев двамата румънци Каприан Стругариу и Александру Матушчак негова снимка направена по време на пленера беше избрана за плакат на бодиграфия 2008 2-ра награда е за Йозеф Зидаров а първа на Пламена Коева.
Модел на бодиграфия е Магдалена Иванова" - инфо от B.Tърново, предоставено ни от Васил Пипев, v_power

Редактирано от администратор , 25.06.2008 20:44:23

Много яка снимка,4естито!!!!

Редактирано от автора , 21.06.2008 01:09:56

Награда на "Dynaphos" за кадър направен със студийно осветление.
Киприян Стругари /Румъния/ модел Магдалена Иванова

Награда на "Болярка"
Йозеф Зидаров / модел Явор Дамянов

Награда на "Парк хотел Дряново"
Александру Матушчек / модел Мария Груева

Награда на ИПК "АБАГАР" АД - Велико Търново
Чавдар Тишев / модел Мария Груева

Награди клуб "Jack"
Киприян Стругари /Румъния/ модели Магдалена Иванова, Димитър Дончев

Мартин Димитров(mаrtin_dm) - http://www.4coolpics.com/martin_dm
модели: Десислава Ковачева, Магдалена Иванова

Повече информация: http://bodygraphia.com

Редактирано от администратор , 22.06.2008 08:37:00

С изключение на снимката на Зидаров - всичко останало - Азис пасти да яде. История на кича в картинки, сътворена от професионалисти.
sp, можем да поспорим за името на фаворита, но няма сми, поне според мен. Нека всеки автор е свободен да показва работите си , пък етикетите да си запазим като част от нашето мнение, която няма да изречем.

Аз също си имам свой фаворит и се кефя на повечето снимки (или поне научавам по нещичко от тях!). Смятам че всички заслужават едни яки 'плодисменти!
Браво на всички наградени!
Специални поздрави на Марто
Не говорим за имена и фаворити и т.н. - за това си има компетентно жури! А форума е затова, за да си изказваме свободно личното мнение, не единодушно да ръкопляскаме и да праскаме удивителни. Все пак живеем в демократично общество /или поне искаме да е така/
blagodarq Villis
sp, ако разбираш демокрацията като слободия за езика си - ОК, едва ли някой ще те спре! И преди, и сега, и по-после!
От година на година все по-слабо..
VoxGabrieli- кавото искаш наименование дай на плюшени играчки, подноси и дивани от кварталната кръчма и т.н., но едва ли някога ще спреш "и преди, и сега, и по-после " да опонираш на sp, а това демокрация ли е или слободия на езика.

Редактирано от автора , 22.06.2008 14:55:40

Елена, quote:

С изключение на снимката на [все едно кой] - всичко останало - Азис пасти да яде. История на кича в картинки, сътворена от професионалисти.

Тези думи са казани по повод хора, с които си пиете пиенето и - поне на маса - се уважавате, като Марто, например.

Разбирам да сте били там, да сте направили нещо по-различно, което според вас не е кич, а е останало неоценено или пренебрегнато.
Ама не е такъв случая, струва ми се.

Не намирам оправдание за подобно авторитетно лепене на етикети от когото и да било. Не бих подкрепил такова категорично споделяне на мнение, най-малкото защото вскусове разни има по света.

Аз лично ако нямам добра дума да кажа за нещо или нямам начин да подскажа каквото имам на ум с намигване, а и с шанс да съм разбран - просто подминавам нататък!

Мога да кажа всичко това на sp, щото с него ми е сладка бирата!

Марто е един добър професионалист /за разлика от нас, които не си изкарваме хляба с фотография/ и уважаван от мен автор. Това ми харесва определено, макар, че ми се иска да го видя и на хоризонталн кадър.
Този кадър - - определено не е кич - за което се извинявам, но и не е нищо по-различно от една професионална снимка с излъчване на фотореклама. Ще ми се от такива международни форуми да виждаме нови и интересни идеи, хубав замисъл и излъчване на кадрите, които да ни доближат повече до изкуството фотография и да стоят по далеч от фотобизнеса :)
p.s. Мерси за бирата

Редактирано от автора , 22.06.2008 13:49:54

Името на румънския колега е Киприан Стругариу
*Ще ми се от такива международни форуми да виждаме нови и интересни идеи, хубав замисъл и излъчване на кадрите, които да ни доближат повече до изкуството фотография и да стоят по далеч от фотобизнеса :)*

Това вече е приказка, sp, присъединявам се! :)

Макар че не е задължително "фотобизнеса" да е далеч от изкуството, или по-смилаем за широкия "потребител" да го кажа!

P.S. Жалко, че ни се размина бирата днес! Ще има друг път, то е ясно!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола