Panasonic DMC-L10 с обектив Leica 14-50mm
10 мегапиксела NMOS, оптичен стабилизатор, LiveView

"Наградените са Чавдар Тишев двамата румънци Каприан Стругариу и Александру Матушчак негова снимка направена по време на пленера беше избрана за плакат на бодиграфия 2008 2-ра награда е за Йозеф Зидаров а първа на Пламена Коева.
Модел на бодиграфия е Магдалена Иванова" - инфо от B.Tърново, предоставено ни от Васил Пипев, v_power
Редактирано от администратор , 25.06.2008 20:44:23

Редактирано от автора , 21.06.2008 01:09:56
Киприян Стругари /Румъния/ модел Магдалена Иванова

Награда на "Болярка"
Йозеф Зидаров / модел Явор Дамянов

Награда на "Парк хотел Дряново"
Александру Матушчек / модел Мария Груева

Награда на ИПК "АБАГАР" АД - Велико Търново
Чавдар Тишев / модел Мария Груева

Награди клуб "Jack"
Киприян Стругари /Румъния/ модели Магдалена Иванова, Димитър Дончев

Мартин Димитров(mаrtin_dm) - http://www.4coolpics.com/martin_dm
модели: Десислава Ковачева, Магдалена Иванова

Повече информация: http://bodygraphia.com
Редактирано от администратор , 22.06.2008 08:37:00

Аз също си имам свой фаворит и се кефя на повечето снимки (или поне научавам по нещичко от тях!). Смятам че всички заслужават едни яки

Специални поздрави на Марто

Редактирано от автора , 22.06.2008 14:55:40
С изключение на снимката на [все едно кой] - всичко останало - Азис пасти да яде. История на кича в картинки, сътворена от професионалисти.
Тези думи са казани по повод хора, с които си пиете пиенето и - поне на маса - се уважавате, като Марто, например.
Разбирам да сте били там, да сте направили нещо по-различно, което според вас не е кич, а е останало неоценено или пренебрегнато.
Ама не е такъв случая, струва ми се.
Не намирам оправдание за подобно авторитетно лепене на етикети от когото и да било. Не бих подкрепил такова категорично споделяне на мнение, най-малкото защото вскусове разни има по света.
Аз лично ако нямам добра дума да кажа за нещо или нямам начин да подскажа каквото имам на ум с намигване, а и с шанс да съм разбран - просто подминавам нататък!
Мога да кажа всичко това на sp, щото с него ми е сладка бирата!

Този кадър -

p.s. Мерси за бирата

Редактирано от автора , 22.06.2008 13:49:54

Това вече е приказка, sp, присъединявам се! :)
Макар че не е задължително "фотобизнеса" да е далеч от изкуството, или по-смилаем за широкия "потребител" да го кажа!
P.S. Жалко, че ни се размина бирата днес! Ще има друг път, то е ясно!