Популярни снимки за

Всички снимки

Да питам - за сериите (фото-есетата) ...

Отскоро съм (почти) активен участник в този сайт.
Не можах да прегледам всички теми, съжалявам, ако въпроса е поставян вече ...

Питането ми е следното:

гледам разни снимки - с коментари от типа на "страхотна серия" ... аз - не мога да видя цялата серия наведнъж, гледам една снимка, после - следващата ...

моля, без да ме пребивате заради неосведомеността ми - да ми кажете - има ли вариант - да видя цялата серия наведнъж, има ли вариант да кача - примерно - 5 снимки, които смятам за серия (фото-есе) - демек - изразяват едно общо - като разказ ?

Благодаря поредварително на отзовалите се!
това са възхвалите на агитките... те знаят какво с епуска още преди да е пуснато... и после има АХхх Оххх, Харесвам Идеята ( обикновенно снимка за спомен без фокус или прегоряла котка), +++

репликат апоказва че човекът е гледал надълго и нашироко профила на автора и очаква същоото в замяна...
нсираков: не, бе ... тва - ясно (с агитките) - има го навсякъде ... въпроса беше - как да пусна 4-5 снимки - да се виждат наведнъж - да може да се възприеме като цялостен разказ ...

иначе - агитките - да го духат ... тва, че не може да снимат - си е техен проблем, лошото е, че кат се съберат в агитка - почват да се дървят - кат има кажеш къде са им проблемите ...

баси, тва е сайт за фотография - демек - кат кажеш на някой - къде греши - да си вземе поука .. иначе - всички са родени (на мама) таланти - тва - ясно ...
освен във форума като разказ не зная как
хм .. админ? някакви (бъдещи) варианти ??? примерно - категория "серия" - да миже - наведнъж да се виждат - там - 5-6 сниумки, с описанието на разказа - отгоре ???
няма такава възможност доколкото знам...пусни си ги една след друга и пиши І,ІІ,ІІІ и пр. Така който има интерес и е влязъл през едната снимка ще види и останалите
@dil_stil:

винаги има такава възможност (доколкото гледам кода на сайта - трябва да се поработи, но не е невъзможно)... питането ми беше - доколко ще е трудно (и има желание) да се направи...

инче - за всички ще е добре да се направи такава галерия - най - малкото - няма да се трупат по 10 снимки - на различни редове ..

а, за тва - "който има интерес" - виждам една снимка - няма как да знам, че е от серия .. (изпитах го с един багер - видях го - казах си мнението, после - рабрах, че е цяла серия - със стихчета) ...
щом смяташ, че е важно и има още хора, които да смятат така, може би няма да е много проблемно да се направи...лично аз в друг сайт, където я има опцията не я ползвам...но за тези, които искат да качват серии от снимки, които да се показват като серия...защото фото-есе е друго си мисля...подобна опция ще е улеснение
е, то - прикаказката е "фото есе" .. а кой - какво ще качва ... пое ще е лесно - да се следят ваички снимки - наведнъж

иначе - не смятам, че е важно, но смятам, че ще улеснни прегледа и възприятието ...

иначе - опцията - като я има - когато усетиш потребност - ще я ползваш. тва не е опция, която ще се ползва често (знам го от опи), но ще е полезна за тези, които искат даразкажат нещо ...

абе, да видим, админа - кво ше каже (за близкото бъдеще) ...

а, да .. освен тва - за ползването на тази опция - е необходима известн а"култура" (като "култура на храненето") ама - тъо - който си я има - ще я ползва
p.s. сори за правописа - пиша на тъмно - на изгасена лампа, че неккви нощни буби ме нападнаха последните дни
слагам го в бъдещи задачи ама се насъбраха многоооо
е, тва е приказка вече !
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола