Популярни снимки за

Всички снимки

иска ми се да знам какво мислят хората....

Първо едно наздраве от мен, каквото и да пиете.
Та става дума за това че изпитвам неистова страст да снимам физиономии на хора в различни ситуации, без да очакват и без да го знаят. събрал съм една малка колекция от емоции. Тъжни, весели сериозни. Естественно такъв момент не се подготвя просто го виждаш и стреляш, без композиция , настроики или ниакаква конкретна идея. тоест художественна стоиност и фотографска техника почти липсват.
Та иска ми се да знам заслужава ли си да се публикуват такъв тип снимки , интересно ли им е на хората да гледат или да си ги пазя за собствена употреба.
Може би трябва първо да опипаш почвата
Пробвай се! Ако не опиташ няма да разбереш как ще се приеме от останалите юзъри :)

Редактирано от автора , 25.06.2008 22:00:43

"без композиция , настроики или ниакаква конкретна идея"

конкретната идея я имаш - искаш да уловиш емоцията, която изразява лицето. Когато започнеш да го комбинираш с композиция и настройки, тогава ще си заслужава да публикуваш 'такъв тип снимки'.
:)
1. показваш, наплюват те - спираш (пазиш си ги - за себе си - щот ти харесват)
2. показваш - наплюват те - виждаш поуките, евентуално грешките си, учиш се ... (не е казано, че трябва да приемеш мненията, но - поне ще разбереш вкуса на хората в сайта)
3. показваш, получаваш кръстчета (или плюсчета) - и не знаеш къде си - щот - няма реален коментар ...

абе, пусни няколко снимки - ще си свериш часовника ... (ама - едва ли имаш какво да сверяваш)
най- интересната тема за снимане ,и най-неразбирана ,имам в пред вид в този сайт
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола