За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Здравейте ! Един Канон 400D се пресаидинява към вас :).
И искам малко помощ значи :
Преди 1 седмица снимах с фотоапарата на една приятелка, който също e 400D. Когато е беше на Автофокус за да фокусирам трябваше да натисна онова бутонче дето е една звездичка а от доло нещо шахматно. А сега на моят не става така. Той фокусира с бутона за снимане. Дали може да стане с онзи бутон звездичка, защото ми е по лесно ? Мерси предварително и помагайте :D
И искам малко помощ значи :
Преди 1 седмица снимах с фотоапарата на една приятелка, който също e 400D. Когато е беше на Автофокус за да фокусирам трябваше да натисна онова бутонче дето е една звездичка а от доло нещо шахматно. А сега на моят не става така. Той фокусира с бутона за снимане. Дали може да стане с онзи бутон звездичка, защото ми е по лесно ? Мерси предварително и помагайте :D
от кустон фънкшънс се оправя това..., можеш ад му зададеш бутон за фокусиране различен от този за снимка или не - по твой избор
в менюто на хапарата
Мерси :) и два обектива за са :
Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6
Canon EF 75-300 mm f/4-5.6 III USM
А от събота и този :) - Canon EF 50mm f/1.8 II
Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6
Canon EF 75-300 mm f/4-5.6 III USM
А от събота и този :) - Canon EF 50mm f/1.8 II
Вместо тия три обектива да беше взел един, но такъв, че картинката да е без забележки
Честито! И да му навъртиш километража с хубави фотки;)
Честито! И да му навъртиш километража с хубави фотки;)
Е са кво искаш :D такива екстри нема. Наще нема ми дадат толкоз пари :P а пък съм и малък :)
За да коментирате, моля, влезте в профила си!