Популярни снимки за

Всички снимки

Внимание !!! пътуване от 02 до 032 - събота - кат се събудиме (демек - обедно време) ...

Идеята е следната:

аз - с 1(един) автомобил - тръгвам с благородна мисия към Пловдив, имам 3 (три) свободни места (може и 4 , ама - трябва да се бутате 4-ма отзад) ...

ЦЕЛ - да подпомогнем - колегата, приятела, пича - NSIRAKOV ...

много хора проявиха желание - да се преброим тука ...

(а, да - ако отпадне - подпомагането на колегата - пак - ше идем - да видим как са жегите в 032, и - естествено - да ни види гъз път) ...

АРИ, ЗАПИСВАЙТЕ СЕ !!!
записвам се
Айде, ще Ви чакаме.
Джино Ми има телефона да се обади, като сте тук.
Калояне некъде съм ти затрил номера ,прати ми го на лични,можеш ли докара девойката да я поснимаме?
Жалко! Аз съм от 052. Иначе с най-голямо удоволствие!
Е нема ли някой да ме уведоми???? Два телефона съм дала, нито един не звъни

Редактирано от автора , 27.06.2008 15:34:39

ina - мислих че спиш... след малко щях да звъня.. твоя телефон съм го дала на чипхед - би трябвало да ти звънне - чипииии обади се на ина... да се разберете ...
ina - мислих че спиш... след малко щях да звъня.. твоя телефон съм го дала на чипхед - би трябвало да ти звънне - чипииии обади се на ина... да се разберете ...
обадих се ве
ся се прибирам от работа, утре - след 10:00 - зимам багаша, към 11:00 - тръгвам - или когато мога, щот - неккъв гейпарад щело да има около Южния парк

jino, щи звънна утре - към 10:30 сигурно

Редактирано от автора , 27.06.2008 23:42:01

СЛЕД 11 ЧАСА ще тръпна в очакване.. да карате бавно и внимателно да не стане беля по пътя ;)
споко, аз съм пътнически шафьор, освен тва имам уникалната способност да се губя по пътищата ...
Квот било - било.

Жегата беше страхотна, климатика в колата се скапа още на отиване, пловдивският сладолед - най-добрият сладолед на сички земни кълбета (при 37 градуса на слънце)!

Мисията изпълнена, Благодарим за топлото (във всякакъв смисъл) посрещане!

мисията изпълнена... чипхед е един страхотен пич!

радвам се че се запознахме...

благодарности и на ина за подаръка!
Ъ!!!
аз - бех писал неккви работи - що ги няма

//ред.: нсираков, що ме караш да се ичервявам ся (а, забравих - онова - дет го беше настъпил - явно си го бил настъпил, преди да се качиш в мойто автомобил)

///ред. 2 - онова - дет го написах преди тва - се качило над доста други

Редактирано от автора , 28.06.2008 21:00:03

малее чипи... сериозно ли имаш и една автомивка от мен
Ти сега се съсредоточавай върху сглобяването и разучаването, пък после.

споко, човече - и без тва беше ужасно мръсна (м/у другото - "онова нещо" - не беше умирисало 'втомобила, така, че - май ше се окаже кал (аз - видях следите - чак в СФ - кат тръгнах да мия колата)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола