Популярни снимки за

Всички снимки

Специални благодарности!

На kubeto! Страшни фотоси направи да boricello, който ми се пада син! Мерси, жив и здрав да си!
Впрочем, ето един видео поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=kD8v-pSYJEk. Малко старичък, но пък кратичък
inaned, чудесна е идеята да благодариш точно по този начин! А снимки тук ще видим ли!??

Браво, boricello!!! "Къртиш мивки", както популярно си се изразяваме тук! Съжалявам, че не съм имал възможността да свиря заедно с теб до сега, но... и двамата имаме тепърва да растем, нали така!?? хехехе

Кажи на мама да те полива редовно!

Vox, дали ще видите зависи само от автора на фотосите. Ние можем само това
inaned, а как да се помолим!??
ми не знам, с молби, бири, подкупи.... . Има едничка - профилната на Борис, ама трябваше собственоръчно да я резна, за да се вместя в допустимия размер, тъй че съм я обезчестила.
ИНАА.. а аз направо се чудя как да ти се отблагодаря за железарията и стъкларията ...
Сираков, иска ли питане? С бира и добро стопанисване
inaned-:)Да ти е живо и здраво момчето!
ъъъъъ някакъв изпит ли имаше днес младежа? (аз - забравих да питам, кат докладвах за изпълнената мисия)
E, то беше рутинен годишен изпит. Мина и замина
.. Много голям талант !Истинско удоволствие е да наблюдаваш и слушаш майсторството на младия Колега ! Нивото е наистина Високо ! Дано има Късмета се развие на солидна основа ! Поздрави !С Уважение : Ташко.
Ташко,бате-по-голем от теб нема!
UnStAbLeee.. немой намесва парен влак .. тук става дума за двигател с вътрешно горене от ново поколение - имай ми доверие..
bass, направо ме уби с тва сравнение....а да знаеш още колко много такива ДВГ-та има в днешно време...няма да е лесно. Мерси за похвалите, ще му ги предам на колегата, щото напоследък се е дезинтересирал от фотото и не влиза сам да си ги прочете!
: inaned:
.. а това тук познато ли му е на младия Колега ?

http://uk.youtube.com/watch?v=D1NMBh47mGw
Ами, всички по-важни исторически записи, при това не само на челисти, ги има вкл. на СД-та. Обаче предпочита по-съвременните асове
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола