За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
На kubeto! Страшни фотоси направи да boricello, който ми се пада син! Мерси, жив и здрав да си!

Впрочем, ето един видео поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=kD8v-pSYJEk. Малко старичък, но пък кратичък

inaned, чудесна е идеята да благодариш точно по този начин! А снимки тук ще видим ли!??
Браво, boricello!!! "Къртиш мивки", както популярно си се изразяваме тук!
Съжалявам, че не съм имал възможността да свиря заедно с теб до сега, но... и двамата имаме тепърва да растем, нали така!?? хехехе
Кажи на мама да те полива редовно!
Браво, boricello!!! "Къртиш мивки", както популярно си се изразяваме тук!

Кажи на мама да те полива редовно!

Vox, дали ще видите зависи само от автора на фотосите. Ние можем само това

inaned, а как да се помолим!??

ми не знам, с молби, бири, подкупи....
. Има едничка - профилната на Борис, ама трябваше собственоръчно да я резна, за да се вместя в допустимия размер, тъй че съм я обезчестила.

ИНАА.. а аз направо се чудя как да ти се отблагодаря за железарията и стъкларията
...

Сираков, иска ли питане? С бира и добро стопанисване

inaned-:)Да ти е живо и здраво момчето!
ъъъъъ някакъв изпит ли имаше днес младежа? (аз - забравих да питам, кат докладвах за изпълнената мисия)

E, то беше рутинен годишен изпит. Мина и замина

.. Много голям талант !Истинско удоволствие е да наблюдаваш и слушаш майсторството на младия Колега ! Нивото е наистина Високо ! Дано има Късмета се развие на солидна основа ! Поздрави !С Уважение : Ташко.

Ташко,бате-по-голем от теб нема!

UnStAbLeee.. немой намесва парен влак .. тук става дума за двигател с вътрешно горене от ново поколение - имай ми доверие..

bass, направо ме уби с тва сравнение....а да знаеш още колко много такива ДВГ-та има в днешно време...няма да е лесно. Мерси за похвалите, ще му ги предам на колегата, щото напоследък се е дезинтересирал от фотото и не влиза сам да си ги прочете!

Ами, всички по-важни исторически записи, при това не само на челисти, ги има вкл. на СД-та. Обаче предпочита по-съвременните асове

За да коментирате, моля, влезте в профила си!