Популярни снимки за

Всички снимки

mstar и Violino на сцената в Шумен на 3 Юли 2008

Заформя се нещо като официално откриване на летния сезон за завръщащите се в България наши колеги съфорумци и фотографи.

На 3 Юли вечерта в концертната зала на град Шумен като солисти на Шуменска Филхармония ще свирят Мирослава Старейшинска, позната ни като mstar - арфа и Феликс Фрошхамер Violino - цигулка. Феликс е солист в "Шотландска фантазиа" за цигулка и оркестър на Макс Брух, а Мирослава в концерта за арфа и оркестър на Дитерсдорф. Програмата е чудесна, а доколкото знам се предвиждат и някакви изненади, бисове нескончаеми, дуети и какво ли не!

Този концерт е чудесна тема за отразяване от всички колеги от Шумен и околиите. (Нали разправят, че Варна била пристанище на Шумен! хехехе) Всички желаещи да снимат по време на репетициите в залата във вторник, сряда и четвъртък сутрин, ако не бъркам, са добре дошли.

За самия концерт очаквам да организирате солидна агитка - нека се чувстват като "Металика" на сцената! Вие можете, познавам повечето от вас там и зная това!

Само, за Бога, не ги напивайте много в деня преди концерта... да не ми се оправдават после, че ракията им била люта или доматите свършили!

И така – на 1-ви, 2-ри и 3-ти Юли гастрол на mstar и Violino в Шумен. Ние, нямащите как да се присъединим, благородно ви завиждаме за чудесната възможност да поснимате модели в концертни условия, а и да слушате великолепна музика. Грабвайте телата и стъклата. Чакаме снимките!

Редактирано от администратор , 05.07.2008 20:06:23

Успех!!! И пълна зала
Чудесна новина VoxGabrieli! Ште се радвам да ги видя снимам и слушам. Хуваво ще е да ми се овадят и двамата да рием ро едно! На скаип или на лични да им дам телефона си. Колкото до залата на общината осветлението е ужасно! Хем го няма, хем е срешту овектива но нищо Ще снимаме!!!
Е до Шумен няма да мога да ида, но успех!
http://uk.youtube.com/watch?v=KwD0GlSHIvg
.. Успех Мили Колеги ! С Вас съм Духом !
Уххх... Ташко, предполагах, че е гот, ама... тва видео ме тръшна, признавам!

inaned, boricello да почва да учи Брамс Двойния концерт, че... нещо ме засърбя да ги съберем двамата скоро!
Vox, тва много тежка задача, бе. След някоя и друга година - може.
inaned, няма тежка задача като го слушам! И му е време да опипа по-дълбоките води, репертоара имам предвид. На 15 казваш!? Ако сега го почне, на 18 спокойно може да го пусне на по-отговорна сцена, вЕрвай ми!!!
VoxGabrieli, браво за анонса!
Успех на колегите - музициращи или снимащи. Аз съм далеч, но ще следя с интерес!
Там сме

А в Пловдив кога ще са?
ааа в софето когаа??
Мирославо, защо не са обади бре Душо Мамина.
Да си жзема отпуска да дода и да са Усмартим качествено с Боза
.. it's time to tune the fiddle .. ayde.. aTTack !
.. ЧЕКАМЕ СНИМКИ , МАЙНА !!!!!!
Страхотни са

Редактирано от автора , 06.07.2008 20:03:00

Браво,брависимо ! Кога ще дойдете насам ? Наздраве !
Здравейте!

Ние с Violino много благодарим за моралната подкрепа от 4coolpics, както и за страхотните снимки, които GQG и DOC_R споделиха с нас!

Наздраве на всички!
http://www.topnews.name/news-inside.php?id=5015

Евалла , скъпи Колеги !!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола