Популярни снимки за

Всички снимки

фотопленер Етрополе 01-03 август 2008 - записване

И така, хотелът, на който се спрях и ви предлагам, разполага с:
- голям ресторант
- конферентна зала, която можем да използваме за евентуално обучително мероприятие :)
- стаи:
- 25 двойни: 7 /спални/
2 /персон и 1/2 + 1 единично/
6 /2 единични легла/
10 /2 единични легла + диван за 1-2
души/
- 13 тройни
- 1 четворна

Цената за нощувка е 15лв на легло.

Капаро в размер 50% от сумата за нощуване до 20 юли, по банков път, номера на сметката в ЛС.

Едва ли съм абсолютно изчерпателна, така че ако имате въпроси пишете тук или на лични. :)

Редактирано от администратор , 04.08.2008 06:37:11

Нямаше начин да не пропусна нещо важно

Хотелът е "Етрополе" и се намира точно над автогарата, на един хълм, в една хубава борова гора :) Ето и линка:
http://journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=2818
Ето и малко инфо за града:
http://journey.bg/bulgaria/bulgaria.php?&city=2030&gtype=1&gsubtype=68&gtype=1

Автобуси от гара Подуене/до стадион Герена/ в 9.25, 12, 13, 16, 17, 19.30 и само в петък 15 и 18.15. Пътят е около час и 15 минути.

Малко по-точно относно цените на стаите:
двойките са на цена 30лв, без значение за 1 или 2;
децата са с намаление 50% ако са като трети човек в двойна или тройна стая;
стаите 2 единични легла + диван за 2 човека са по-луксозни и са на 50лв, но пък са за 4 души /обещаха ако са трима души там цената да е по 15лв на човек/;
Ако някой има по-конкретни въпроси относно цените да пише тук или на лични.

Всички стаи са със собствен санитарен възел и телевизор.
Има вероятност и някаква друга група да има по това време, така че ако по-отрано заявите броя и вида на стаята ще е по-сигурно, че ще имате това което искате :)

Редактирано от автора , 01.07.2008 14:34:14

Децата как се таксуват? За 5 г. калпазанка питам ;) И кой е хотелът, аз гледах три линка. Ама понеже съм блейка и не съм разбрала...
А, и друго... има ли удобен транспорт, защото е възможно да не сме с кола?
дай на ЛС - една стая - за дете с тате (2 легла - с място за всичките кофички, лопатки, кукли, гърнета, отражатели, стативи, светкавици и т.н. - дет ше ги носиме - нема значение, дали ше ги ползваме, банята в стаята - е задължителна - зарад детето), колко капаро трябва да преведа ...
Аз се записвам за двойна стая. Чакам fotoGrafinq да ми отговори на ЛС Може да сме двама възрастни и една Саша или само аз и Саша, тогава и единична ме устройва. До кога е момента да кажа точна бройка, че мъжът ми може да бъде изстрелян в командировка и да дойдем двете само?
Една 3-на стая за 02.08 - Plam, прати ми сметка на лични
Участници:

1.Plam - 1 тройна /1 нощувка/ - капарирано
2.Vache - 1 двойна/персон и 1/2+1/, /2 нощувки/- капарирано
3.Chiphead - 1 двойна /2 нощувки/
4.Silvia - 1 двойна, /1 нощувка/ ?
5.svetal, i_ran - 1 двойна, 1 нощувка
6.jino - 1 тройна /2 нощувки/
7.DareDevil - 1 двойна /1 нощувка/

Редактирано от автора , 29.07.2008 11:19:31

1 двойна,дай ми с-ката на лични! за 1,2
оф, и на мен ми се идва, ама на 3-ти малката има рожден ден, та не знам как ще се посрещне такава идея от домочадието...
ами ако се посрещне добре - заповядай :)
другари и другарки, защо ми се стори, че сякаш повече желаещи имаше за пленера :) айде де, записвайте се обещавам ви, че ще ви хареса
garantira6 li 6te vzemem da doidem s svetal
не знам, дали ще ви (ни) хареса, ама - ако взема да дойда - ще се наслушате на глупости
да ви вписвам ли тогава със svetal? естествено, че гарантирам
абе ти си се вписал вече, какви са тия "ако"
Каква е програмата за фленера? Понеже никаде не видях да пише нещо.
Единия ден мисля да отидем до манастира "Света Троица", той е недалеч от града, в една разкошна гора и с един прекрасен водопад. Има и едно язовирче в близост до града. А ако има желаещи мога да предложа и един не много труден маршрут за изкачване в планината с панорамна гледка към града и околностите
Но нещо не са много желаещите за пленера май
И още нещо - до сега съм получила само капарото от vache, не че е проблем, но все пак хората в хотела искат да знаят бройката.
Ще ти пратя капарото в понеделник
изпратено
там сме ! кат наближа - ше викам - да ме посрещнете (с муделчето) ...
пишете и мен стая тройка прати банкова сметка на лични
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола