Популярни снимки за

Всички снимки

Невероятни!
Според мен на някои от тях вече има прекалено много фотошоп, ама айде.

Редактирано от автора , 22.08.2008 04:20:00

Да бе, нали целта на пейзажа е да покаже нещо такова, каквото е? И аз не обичам прешопени кадри.
пък аз шопиране не видях, страхотни кадри
nsirakov, сред горните кадри има изключителни, но има и прешопени, за моя вкус. А пък в сайта като видя прещопен, вече подминавам. Преди се обаждах, ама явно това си става няква мода, ква съм аз да тичам срещу течението....
.. е то по вкус и цвят...
но бих се радвал да дадеш пример.. защото аз наистина не виждам кой знае каква обрбаотка
то много не е нужно. Но щом държиш - не ми харесват четвъртата и седмата. Впрочем, харесват ми, но мисля, че и без многото цветни боички щяха да са си добре. Ама то нали, луд на шарено се радва....пък светът е една лудница. Така де...
може би имате в пред вид че са монтирани небесата на некои от фотографиите.
Абе честно да си кажа дори и да е така аз не можах да усетя ,толкова майсторски е направено,
Друго с "дъх"на фотошоп не успях да видя!
inaned, според мен те са доста по-безцветни, отколкото биха излезли на некоя Vivid лента... а там за прешопване едва ли може да се говори ;)
7mata e доста шумопотисната, 4тата леко сатурирана, но особенно 4тата са страхотни откам динамика ( може би е ХДР което би обяснило и сатурацията)..
На Saul снимките ли са шопени много според вас?
ХДР са според мен.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола