Популярни снимки за

Всички снимки
Очаквайте скоро,сега само тествам
До излизане на резултатите малко снимки:

....................
Много хубави снимки,особено последната!Какво е IR фотография???
Инфраред
голяма зарибявка
Argo как постигаш постпроцесинга>? ще ме зарибиш отново да пробвам.. само забравих да ти кажа вчера... виж кой обектив дава хотспот и кой не.. че да знаеш дали можеш да си ползваш твоите си..
малко ИР снимки от мен ( лични)

айде и аз - "барабар петко - с мъжете" ...

HOYA R72, D50 (nef-а още го търся, че обещах).

казвайте и с какво е снимано - и дали някой не се е прежалил да си свали IR филтърчето (аз - не)

edit:// nsirakov, ей ти един примерен постпроцесинг http://www.pbase.com/dlarson2/ir_work_flow

Редактирано от автора , 08.07.2008 18:39:38

Вече съм си спретнал едно Д70, не само му свалих ИР филтъра, а и ще отрежа правоъгълниче от една HOYA за 300 кинта и ще я монтирам на негово място
вандал!
Добре, че няма последователи на x-ray фотографията (в кръга на шегата, разбира се)
как да няма последователи бре...наиш кви натюрморти съм правил с х-рей
баси ди обед съм фрии.. ша зема малко да поснимам ИР...
ето от днес.. не знам къде бъркам, но цветовете не мога да ги докарам като на туториала

Редактирано от автора , 09.07.2008 12:42:00

нсираков, и аз не можах да ги докарам такива (всичките опити, де), затва - пускам ч/б ...
АРГО, ще споделиш ли обработка ? (особено - за последната от първият ти постинг)

Редактирано от автора , 09.07.2008 17:35:23

Писал съм ,че за сега тествам,а тези снимки ако бяха мои нямаше да се занимавам с тестове
тази последната дори мисля че най-лесно се постига щото има само синьо.По трудно е когато са повече цветове.За сега съм на ниво хардуер

Доволен съм че вече снима на F12/S400 и нагоре

Редактирано от автора , 11.07.2008 13:36:40

₪₪ ₪₪
браву бре арго... какво правиш за този готин ефект... преекспониране? подекспониране?
муш още една

кой ефект бре nsirakov
моите дървета розовеят, а небето зеленее... и не моаг да го фиксна :(
има един екшън за ФШ,първо за Red/Blue channel swap http://www.youtube.com/watch?v=uzON9X_Vudw и после е въпрос до ръчкане на curves
Кадрите са жестоки, много интересно се получава, замислям се дали да не счупя Никона
feta Дай на мен вече съм свикнал
Първите снимки наистина са страшно интересни, жестоко изглеждат с тоя ефект
Аз ще пропусна да си чупя сапунерката, тя и без това ми докарва нещо подобно
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола