Популярни снимки за

Всички снимки

един извънреден пленер

Здравейте съфорумци,
Иска ми се да организираме един извънреден фото пленер, на тема РИБОЛОВ. Идеята ми хрумна докато разглеждах снимките на колегата Сираков. Един невероятен фотограф но за съжаление не такъв риболовец.
Рибари от целия форум съединяваите се , да помогнем на колегата, пък ако остане доволен ракията ще е от него.
Идеи за риболовни техники и язовири са добре дошли.
Продължителност на пленера от един ден до няколко дни. Записвания ще има след уточняване на датата и мястото но не са задължителни.няма да върнем никои въоръжен с добро настроение и тежка оптика.
Докато обмисляте предложението имаите в предвид че подобно мероприятие се нуждае и от хора които да режат салата , да събират дърва и разбира се да снимат когато градуса на емоциите надхвърли възможностите на стабилизираната оптика.

Темата е отворена за възражения и предложения.
надявам се в края да нямя пострадали хора и топлокръвни животни.
Уау! А риба кой ще лови?
Иначе идеята е чудесна, дано се включат повечко хора
аз съм за
А конкретни предложения за дата и място от рибари ?
имам страхотно местенце... шараните са по 1.5-2кг... не се плаща улова, наблизо е Араповският манастир и още едно гьолче за снимки ( няма риба в него... ето това

евентуален проблем - почти всяка събота и неделя съм дежурен, но ще го уговорим
Сираков , тъй като целта е да обменим опит именно със теб датата ше е съобразена със отпуските във болницата.
А относно мястото можем да направим натдаване за килограмите на наличната кълвяща риба.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола