За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Моля за вашите мнения за обектива - че ми трябват тези дължини (зум - задължителен), и да е по-светличко (ВР- че няма - ще го преживея) ... изчетох кво ли не в нета - едни викат "не е остър", други - сменят бройки зарад бек-фокус, трети - го хвалят ... ако се сещате за алтернативи - ок (ама - да не е сигма, че ме дразни звука - кат ярмомелки са, докат фокусират).
абе - ако някой го има/ползвал - да сподели опит/мнение.
Предварително Благодаря!.
абе - ако някой го има/ползвал - да сподели опит/мнение.
Предварително Благодаря!.
Най-добрия в класа си
ARGO, кажи нещо повече де, "класа си" - за DX обективите ли става въпрос
"класа си" - в тези дължини
Абе зимай няма да съжаляваш,аз не го свалям,80% от снимките ми са с него.
Абе зимай няма да съжаляваш,аз не го свалям,80% от снимките ми са с него.
това ми е достатъчно!!! ( а за легендите за бекфокус - нещо???)
днес - минах през синтезиса в СФ - ощраках няколко кадъра на 17 и 55 - от бленда 2.8, до бленда 8 ... да, ама - видях и WT-4 да продават - на полвината цена на обектива ... ся - почвам дуализма ... ама - май - няма да е в полза на обектива (стрхотен е) ...
аз го продадох моя и взех 14-24
14-24
От: jino
14-24
а, да бе ... много е готин, ама - не ми се вписва в милиметрите ... този - след някоя и друга година
//редакция: обмислям - вместо обектива - WT-4 - за D300
14-24
а, да бе ... много е готин, ама - не ми се вписва в милиметрите ... този - след някоя и друга година
//редакция: обмислям - вместо обектива - WT-4 - за D300
Редактирано от автора , 21.07.2008 22:06:03
аз напоследък снимам само с него ,взех го от Джино и съм доволен - добре се справя
чипхед това - Nikon WT4 Wireless Transmitter за какво ти е ?
фотосинтезиса имат забележително тъпо направен сайт - нищо не може да намериш ако го търсиш ,само случайно
чипхед това - Nikon WT4 Wireless Transmitter за какво ти е ?
фотосинтезиса имат забележително тъпо направен сайт - нищо не може да намериш ако го търсиш ,само случайно
firefighter, принципно е за д300, д700 и д3. доста често ми се случва - като снимам - да искат да видят суровите снимки веднага ("ама - те са на картата" - "еми - качи ги на лаптопа ми" - "ама - ти си със СД четец" ...). оценявам го - като голямо удобство, в момента на снимането - началника - да види неккъв тумбал - веднага - на лаптопа си. Освен тва - ползвам и CCPRO - и ми е много удобно - да си седя на стола - и апарата да ми е на 20 метра от мен - без USB кабел (до 5 метра)... а, за мотокрос и ендуро - просто - си мечтая - аз си щракам, ония - гледат и веднага викат "ама - тва не е нащо момче бе, нащо е със зеления мотор" ...
на мен - вирелеса - ще ми върши работа ...
а, синтезиса - дават цени само в "промоции" ... кат отидеш на място - колко джунджурии има - дет точа лиги ... явно - не могат да дадат всички цени, не знам
на мен - вирелеса - ще ми върши работа ...
а, синтезиса - дават цени само в "промоции" ... кат отидеш на място - колко джунджурии има - дет точа лиги ... явно - не могат да дадат всички цени, не знам
За да коментирате, моля, влезте в профила си!