Популярни снимки за

Всички снимки

Победителите в конкурса "Макро свят". Откриване на изложбата в четвъртък, 07.08.2008г. от 18:30 часа в ЦУМ, Сони Център.

На 21 Юли 2008г. Жури в състав:

1. Борис Бишков - borovinka
2. Георги Аргиров - ARGO
3. Иво Дамянов - Ivoto
4. Огнян Гешев - fressko

определи победителите в конкурса "Макро свят" и участниците в предстоящата фото изложба.

Изборът на журито бе труден, конкуренцията голяма, в конкурса участваха 1386 фотографии. Журито определи победителите от първите 100 фотографии и от двата рейтинга(по гласове и PRO) оценявайки снимките на 52-инчовият Full HD SONY KDL 52X3500 LCD.

Първо място:
Снимка: ***

Автор: vache - Ваня Ковачева

Второ място:
Снимка: "Паяк-индианец"

Автор: MauMyHaTa - Светослав Радков

НАГРАДА НА Cbox.biz - Eдногодишен хостинг пакет "Стандарт" с безплатен домейн http://www.cbox.biz/index.php?mode=hosting

за:
Снимка: "оооОоо"

Автор: vepi - Венера Миланова

Честито на победителите!

Журито избра за участие в изложбата снимки на следните автори: 123alb, Amateur, astrid, bass, biliev92, bubulincho, ceco, dechobek, dil_stil, dimdim, elenajs, hapa, kalinabor, langel, maistorov, MarianaPencheva, martin_dm, MauMyHaTa, mishel58, Mr_G, nolina, pasta, rosivas, silvia, tanya_, tender, vache, vepi, vilis, vnivanova, vzlatkov, yes.

Моля, победителите да се свържат с мен за да се уточним как ще си получат наградите. Срокът за ползване на пет дневните почивки в хотел "Черноморска перла" - Несебър е от 26.08.2008 до 15.09.2008г.
http://chernomorskaperla.com/

Редактирано от администратор , 14.08.2008 01:13:19

Честито!!! Красива изложба да се получи ! :)

Редактирано от автора , 22.07.2008 10:28:21

Честито!
Честито Ваня! Поздрави на журито за добрия избор, този път изцяло съвпада с моето виждане:)
MauMyHaTa, честито!
Благодаря, благодаря. Само не разбрах с коя от двете снимки ме класира?
Паяка и Пчелата или Паяк-индианец???
Да, приветствам такъв поглед към макрото... гледаме основно насекоми с/без цветенца. Поне аз си падам по търсенето на оригиналното (освен целенето на фокуса) в макро фотографията

Редактирано от автора , 22.07.2008 12:33:00

Честито!
MauMyHaTa, .
Ясно е написано:
Второ­ място:
Снимка: "Паяк-индианец"
Автор: MauMyHaTa - Светослав Радков
[22.07.08 12:02] здравейте, малко съм объркан коя от двете фотографии е избрана от журито или и двете снимки са избрани ---Паяк-Пчела, Паяк-индианец???

[22.07.08 12:10] Паяка-индианец, много се извинявам за допусната техническа грешка. Честито!

DareDevil
Браво, хубави снимки!
[22.07.08 12:02] здравейте, малко съм объркан коя от двете фотографии е избрана от журито или и двете снимки са избрани ---Паяк-Пчела, Паяк-индианец???

[22.07.08 12:10] Паяка-индианец, много се извинявам за допусната техническа грешка. Честито!

DareDevil
На победителите-честито!Приятно употребяване на наградите!!!
сега отворих конкурса... спстефанов не го виждам на 1вата страница.. странно ми е??

nsirakov, Стефанов няма снимки в този конкурс, искаше ми се да е в журито но Елена имаше номинирани снимки и му се размина
снимката на vache е страхотна би могла да участва и в конкурс с по еротична насоченост поздрави на всички участници
удачен избор
mama /o,ck o,ck/ - все едно портрет, в който очите на човека не се виждат, или най малкото не са на фокус
Качеството на кадъра е задължително за всеки автор, ако ще и най-идейния да е :)
А, за насекомите на цветенца и без цветенца... - това е реалната природа и естествената среда на моделите в /да кажем този раздел/ на макрофотографията.
Понеже не се меся в портретната фотография /щото не я умея/ си позволявам да изказвам мнение по тематика, която ми е интересна и близка.
яя кажете за 52-инчовият Full HD SONY KDL 52X3500 LCD.
колко паре и от къде ???
доколкото знам сони веке не правят монитори,а това требе да е нещо чудовищно
nsirakov, Стефанов няма снимки в този конкурс, искаше ми се да е в журито но Елена имаше номинирани снимки и му се размина

:) ееех тези жени
jino, ше го видиш на откриване на изложбата в SONY CENTER - ЦУМ, Партера. Знаете, че ползваме отстъпки при закупуване от Сони Център
жалко че разбрах за конкурса твърде късно.. още повече щом и стефанов не е участвал можеше да имам шанс ;) ама нищо :)

Редактирано от автора , 22.07.2008 17:30:56

Честито на победителите! Браво Ваче !!!!!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола