Популярни снимки за

Всички снимки

глей са да си стане между нас си

я админа да ни съ помайва а да ни разясни по подробно кави са тези кварачета ,кръгчета и трикотници под наште шидьоври аааа
Определено има недомислени неща... като гледам как червените квадратчета си растат по-бързо от геометрична прогресия :(( Ако не се направи нещо по въпроса съвсем скоро това наличие на квадратчета ще се обезмисли.
Засега е достатъчно да пускаш мнооооого кадри и да имаш 3-4 приятеля с квадратчета, които да ти ги гласуват. Нещата трябва да се определят средно-пропорционално спрямо събраните ПРО гласове и качените (включително и изтрити) кадри.
Пример: Сравнявам двама автори с разлика от около 60 места в класацията... на "по-титолования" не си харесах нито една снимка, а на другия почти всичко ме кефи (и като техническо качество, и като идеи).

Редактирано от автора , 22.07.2008 17:38:23

Че то има ли някой дето все още не е ПРО? Ше му отстъпя мойто
mama тук си много права има и смешни ситуации
пример
таурус 13 е на 60 места след мен

Редактирано от автора , 22.07.2008 18:04:09

Аз пък не съм даже в ТОП 200,ако може да има ТОП 1000 че да влезна поне там
или почвам да си точа картата
и да се разясни на бг мамите че конкурса не е за бонбон а за настроение и емоция
nsirakov къв конкурс бре???
mama, стараем се да правим различни класации за да може всеки да си намери мястото. Не харесвам коефициентите понеже може да кача три снимки, добри с много гласове и ставам велик
Класацията със сини квадратчета се казва -12 месеца защото ще работи както класацията на професионалния тенис. Сметката от гласове на автора е за последните 12 месеца - добави ли се нов месец - един отзад се отнема.
PRO-тата не са толкова много - 146 а правилата за добиване са доста стегнати.
начи - кат мине една година - ше се осребряват старите квадратчета
Арго - бебешкия
Въпреки всичко аз мисля че няма да е лошо ако във всяко червено квадратче сложим по една жълта точица :-)
..незнам ама имам синьо в квадратчето..
Ехее, едва сега го гледам това http://www.4coolpics.com/pro_top.php ... и по-точно възможността да разглеждаш по галерии. Много ценно!!
Така винаги може да се върне човек назад и да попадне на стойностни кадри, които е пропуснал или би искал да види отново.

ПП. Може би е добре да се добави и ред "Всички месеци" в първия combo box.

Редактирано от автора , 23.07.2008 17:07:23

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола