Популярни снимки за

Всички снимки

Румен Димитров Динев(dexter) в неизвестност!!! Декстър прегазен от влак преди 2 месеца? Мир на праха на Декстър! Съболезнования към родители и близки.

Не, наистина много време мина вече!! Полицията изобщо има ли някакъв напредък, ..нещо?! До колкото съм запозната могат да намерят местоположението на GSM апарата (дори и изключен). От полицията изпращали молба до съответния мобилен оператор и едва тогава можели да кажат в близост до коя тяхна клетка се намира абоната... Поне това, мисля, че за начало ще помогне. Това е сериозно, не бива да се подхожда с лекомислие, все едно някой си е загубил чорапите. Надявам се наистина органите на реда да реагират адекватно на ситуацията! Подкрепям те Вокси и ви пожелавам успех. Дано Декстър да си дойде жив и здрав!

Редактирано от автора , 29.07.2008 16:07:17

Ако до сега никой не е влязъл в контакт с роднините на dexter относно ангажиране на частен дедектив, моля който разполага с координати на семейството му да ми ги прати на лична. Наемам се да "побутна" нещата в тази посока първо за да не се губи повече време и второ за да сме на ясно дали бихме могли да сме от полза всички колеги и приятели тук и в другите сайтоове / форуми / клубове!
Vox, бутай, ше помагаме финансово (ама, ако се окаже, че си е дигнал шапката - щот му е писнало - и затва не се обажда - ще си искам парите обратно) ...
не знам до къде ще я докарате с частния детектив, но полицията търси информация...

хвърлете едно око и тук:

http://photo-cult.com/forum.php?c=6&t=70407&pg=13

поста на police06 към края на страницата.

Редактирано от автора , 30.07.2008 00:07:32

"Здравейте, казвам се , звено "Издирване". Занимавам се с издирването на Вашия приятел. Моля, ако някой разполага с някаква информация или смята, че можем да Ви помогнем с нещо свържете се с мен или с колегите ми на телефон 98 21 755 от 8,30 до 17,30 ч. или на 166 денонощно.
Не мислете, че полицията не върши нищо и просто чакаме нещо да падне от небето. Работим ежедневно по всякакви версии, относно Dexter.
В същото време всяка помощ би ни била от полза."
Петър Петров, оперативен в 06 РПУ-СДП
Грешиш, chiphead, не е такъв човек Dexter-а!

Случаят изглежда е много сериозен и мисля да намина утре към ДодуковЪ (с риск да пропусна клубната сбирка). Струва си да се обединим, ако може с нещо да помогнем на нашия приятел ...
И аз така мисля, Цецо. Ще мина през Дондуковъ утре вечерта.

Редактирано от автора , 30.07.2008 22:01:19

е, стига де, казах го в рамките на шегата, естествено ... казвайте - какво може да се помага - ще помагам (ако ми е във възможностите) - по-добре - на лични. Утре (четвъртък) - си посрещам детето - пращат ми го от Испания, та - няма да ми е до ДондуковЪ, ама - ще следя темата (от къщи)
В събота вечер, на официалната сбирка на пленера в Несебър http://www.4coolpics.com/photo-forum/2/28244.html dexter се яви неочаквано с непозната за мен девойка, поздрави всички, поседя на масата и също така неочаквано замина нанякъде. Не беше се заявил за участие в пленера. Знае ли някой коя бе девойката, откъде идваха и накъде заминаха?
На всички, които го познават е известно, че dexter не обича да го снимат и когато това се случи ни преследва да трием снимките му. Някой да го е питал или да има обяснения по въпроса?

Прави ми впечатление, че го познават много хора но не знаят нищо за неговата работа, приятели, семейство.
boni:
"...Мисля, че е тих и неконфликтен човек. Не виждам заплахи да е получавал на ЛС.
Дано да е добре..."
Проверих при нас - същото положение, НО знаем ли на какви детайли да обърнем внимание?

Проверени ли са от съответните органи отговарящи за издирването интернет контактите на dexter от персоналния му компютър, сайтовете, които наи-често посещава(само фотографски ли са), връзките му там?

Редактирано от автора , 31.07.2008 00:19:08

Ето снимка на колата на dexter. От преди повече от две години е...

Последната в колонката.
Никой ли няма снимка на момичето,което беше с dexter на пленера в Несебър? Хайде колеги, разровете се из архивите!!!
tututina, сори, нямам....проверих....
o6te li nqma vesti ot dexter
Накакво развитие?
Около 1 час преди официалната сбирка на пленера в Несебър в събота вечер, http://www.4coolpics­.com/photo-forum/2/2­8244.html срещнах dexter с въпросната девойка в началото на отсечката свързваща Несебър със стария град /от страната на новия град/, ..... когато го попитах "сега ли пристигнахте - ние от вчера сме тук" той учудено ме изгледа, .... стана ясно, че не е пристигнал за пленера и даже останах с впечатление, че не знае за пленера. Каза че е на гости на една приятелка - въпросното момиче. След това му обясних в кой хотел сме и след около час, ..... час и нещо се появи с момичето. Преди да дойде в хотела ми се обади по телефона да го упътя допълнително. Мисля, че момичето е от Несебър или Равда
Ето какво пише и в Нетинфото днес:
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1223047
Публикацията в 24 часа:

Редактирано от автора , 06.08.2008 17:28:49

o6te li nqma vesti
За съжаление няма, и аз всеки ден влизан по всички възможни теми, с надеждата да има някакво развитие, но уви
Ъпдейтнах малко информацията и преместих темата за Dexter като важна в най-посещаваниия раздел в нашия форум.
http://forums.data.bg/viewtopic.php?p=12092849

Ако мислите, че има още някаква информация, която би била полезна в търсенето - пишете, за да я допълня.

За съжаление, само това мога да направя ... Успех!!! Стискам всички палци да бъде намерен жив и здрав!

Редактирано от автора , 10.08.2008 05:23:08

Serendipity, благодарим за отзивчивоста. При мен има доста голямо количество плакати, ако някой желае да разпространява да се свърже на PM.
Уважаеми съфорумци, чета вече две седмици Вашия форум и накрая реших да се регистрирам.Тръпки ме побиват от това което пишете.Поздравявам Ви, Вие всички сте организирано общество, но в случая е много опасно да се пише на кой каквото му хрумне.От форума разбрах,че Вие много малко го познавате.Това,което публикуваха за родителите му в "24-часа" е вярно.Румен произхожда от нормално българско семейство и е един син.Майка му е родена в кв.Симеоново и е от стар български род.Къщата е наследствена/обикновена къща/ а не вила.След смъртта на неговите баба и дядо, естествено,че тя е наследена от единствената им дъщеря.А толкова много завист и злоба е натрупана за кварталите в полите на Витоша,че само като кажете вила и едва ли не той е някой новоизлюпен богаташ.Симеоново има коренно население не забравяйте.Румен има много роднини, които го обичат и го познават.Всички са изтръпнали, за родителите му да не говорим в къкво състояние са.Колкото и да ги подкрепяме, смятам че за тях ако е най-лошото това е съкрушителен удар, който няма да преживеят.Полицията работи по случая не си мислете,че бездейства.Румен не е безотговорен достатъчно голям мъж е за да не позвъни, поне на родителите си. За служебната му работа не знаеме нищо.Поздравления за това,което направихте с плакатите.Всички чакаме да се развият нещата, така както на нас ни се иска-положително но???????
Дали е случайно съвпадение на трите имена на автора с нашия Румен Димитров или не? Книгата е издадена през 2000 година. Ако е негова тогава е бил на 20 години. Името dexter говори за добро познаване на американската лексика, литуратура и кино. Ако това е негова книга могат да възникнат
други хипотези, свързани с мотиви за отвличането му. Дори и да не е автор на тази книга за мен Румен си остава високо интелигентен човек.
Речник на съвременната американска лексика за тестовете TOEFL, SAT, GMAT & GRE
Автор: Румен Димитров Динев
Издател: ИК "Грамма"
Речникът Ви предлага:
Над 5500 статии, събрани в 50 списъка и представящи основната академична американска лексика, необходима за успешно явяване на тестовете TOEFL, SAT, GMAT и GRE;
Кратки и точни дефиниции;
Превод на български език;
Изречения, илюстриращи употребата на думите в контекст;
Синоними и антоними на по-рядко употребяваните думи;
50 теста с ключове към тях.
http://knigibg.com/search.php?author_id=4274&listparam=author_id=4274
ВАЖНО:

Столичното Шесто РПУ, близки и приятели издирват Румен Димитров Динев

Последно известно за Румен е, че на 21 юли (понеделник) е напуснал вилата си в кв.Симеоново с лек автомобил "Пежо 206", сив металик N 4992 XT и от тогава е в неизвестност.

Последната кола в колоната.

Румен е висок около 180 сантиметра, слаб, с кафяви очи, чуплива къса черна коса и продълговато лице. Облича се спортно.

Умоляваме всички, които разполагат с някаква информация да се обадят на телефон 166, 02/982-17-60, 982-17-55 или в най-близкото подразделение на полицията!

При мен има доста голямо количество плакати, ако някой желае да разпространява да се свърже на PM.

Редактирано от администратор , 14.08.2008 07:01:22

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола