Популярни снимки за

Всички снимки

Румен Димитров Динев(dexter) в неизвестност!!! Декстър прегазен от влак преди 2 месеца? Мир на праха на Декстър! Съболезнования към родители и близки.

Потребителите на data.bg са намерили профила на dexter в МySpase и колегите ни го препратиха за компетентните органи ако следят нещата и ако им помогне за нещо.
http://www.myspace.com/dexter_boy_genius

Мен лично ме обезпокоха(ако информацията, че dexter е работил като брокер е вярна)публикации по TV и в медиите от сорта:

"Нова измама! Източват ти сметката, докато продаваш имот

Мошеници опразват банкови сметки на хора, продали скъпи имоти. Това е нова измама, която се прилага вече от 3 месеца в София, предупреди полицията.

Най-често по време на сделката аферистите се сдобиват с документи по продажбата, от които вадят данни за продавача. После благодарение на тях вадят фалшива лична карта - с имената и ЕГН-то на жертвата, но със снимка на един от измамниците."

http://news24.bg

Собственика ще си търси парите а Брокера дори и да не подозира за измамната схема и да е невинен е на "топа на устата".

Редактирано от администратор , 18.08.2008 19:34:43

Vidqh iz cqlo simeonovo razlepenite plakati pravo za organizacionnata deinost aa kakvo stana nikakvi vesti li nqma
Днес към 17.30 ч. нашият колега Стефо намери колата на Декстъра, паркирана на тротоара срещу бензиностанцията на Петрол в Младост 3 в столицата:

Дано това помогне на разследването!!!
Колата е паркирана скоро там. От началото на издирването валя няколко пъти дъжд - ако от тогава е там щеше да има наноси покрай гумите ... лично мнение ... пък дано да е от помощ

Редактирано от автора , 29.08.2008 19:50:37

Какво стана, уведомени ли бяха органите на реда, следи ли се колата?
Ебати мистерията, като филм е, дано само Румен да е жив и здрав!
Ами не може ли да се постави патрул някъде наблизо който постоянно да следи колата дали случайно някой няма да я вземе, ако някой се качи в нея нека веднага да го арестуват, със сигурност знае нещо. А ако не могат служителите на реда да осигурят патрул, какво ще кажете да направим часови и да се менкаме да я пазим ???
Уважаемии съфорумци, четейки другия форум а и зная,че те четат и този реших,че всички Вие заслужавате да научите нещо допълнително.То е,че до този момент никой не е поискал откуп от родителите на Румен.Нито веднаж не им е позвънял телефона.Естествено те чакат да им се обади Румен от някъде,защото тяхните телефони, лични и домашен ги знае той и някои най-близки роднини.Пък нали разбирате - родители, надяват макар,че са в трагично състояние на добър край.Те не четат в интернет.Полицията е плътно до тях и колегите на баща му и роднините.Поздравления за вашият колега Стефо за автомобила, да той е оставен в близост до района, където живее Румен.На мен ми се струва,че току що е излязъл от автомивка.От вашите снимки ми прави впечатление,че сенника от към шофьора е спуснат а това ми говори,че се е движел в посока столицата по Околовръстен път срещу слънцето и е влязъл в Младост-3.След като полицията със съдействието на бащата на Румен е отворила автомобила,можеме да очакваме някакви резултати.Вие направихте много и ако приключи с добър край случая и се открие Румен жив, както казват ясновидци, че е жив ще се радваме всички със сълзи на очи.За него, за родителите му и ще мислим по сериозно за някои неща в обстановката в която живеем.Чакаме с положиителна нагласа и това е важно.С поздрав!
Много странна ми е цялата тази история.. честно!

pastrulitza, разсъждението пък за сенника...това нищо не значи!

Дано накрая тази история да приключи и Декстър да е жив и здрав!
как така точно стефо намира колата.оставам с впечатление че стефо знае нещо
milanova, да - колата.
milanova` що за простотии...
hateras:Простотия е,да определяш нечие мнение за простотия.Аз в такъв случай казвам:не съм съгласна,..но,въпрос на ...простотия.
nesi - простотията има много измерения. Едно от тях е да си пъхаш гагата дето не ти е работа и да разправяш врели-некипели ИЗМИШЛЬОТИНИ.
Другарката milanova специално си е направила регистрации и по другите фото-сайтове, за да предлага на всеослушание сънищата си. Ако някой има някаква информация по случая нормалната реакция е да я предостави на когото трябва, в случая полиция.
В една такава тема,като изчезватето на даден човек е от полза всеки да си пъха гагата където намери за добре,без,разбира се,да обвинява когото и да е,но, мнения и предположения са добре дошли,а дали са основателни или простотии-решават други.
nesi, нещо бъркаш. Добре дошли са не мнения и предположения на некомпетентни хора, а полезна информация и действия - като намирането на колата например.
Няма да обсъждам поведението на никого. Но като човек се тревожа най-вече от факта, че автомобилът се намери. Това е доста добре премерено действие, с което вероятно се цели да
спадне интереса към този случай и постепенно да се намали въздействието на общественото мнение за
довеждане на разследването до край. От друга страна както виждам се разчита и именно на такива разногласия, спорове и т.н. Извършителят или извършителите с връщането на автомобила вероятно имат и друга цел. А тя е разследването да спре до тук. Поради липсата на други възможни веществени доказателства, които да обективизират това, което се е случило. Като не взимам ничия страна Ви призовавам да спрете ненужните реплики - за да не се отклонява никой от целта, която е поставена.
Стана вече много време, нали??? Никакви версии ли няма?
Хей..някакви новини има ли???Дори темата вече не е на видно място???
Каква дедукция, какъв интелект...спрете спама и пишете конкретно по случая.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола