Популярни снимки за

Всички снимки
Сложете мишката в/у снимката за да видите "преди" и "след"

http://jokesland.net.ru/chudeca_fotoshopa.html
чудесата са на ретушерите, фотошопа (както обикновено) улеснява работата :)

хубав линк!
има едно нещо , обаче , което с или без фотошоп винаги ще краси - младостта
Добър линк !
А върху тая последната са били адските мъки за обработка !
Като видях оригинала след като бях се вторачил в снимката се оплаших

Иначе половината не изглеждат реални, и майка им няма да разпознае кой е на снимката
Благоаря за линка! Предколедно ми повиши самочувствието!
Това ме впечатли, не бях виждала нагледно ! Наистина чудеса !!!
ОМГ!
Здравейте приятели, любители на фотографията и всичките й разновидности! Бих искал да ви помоля да хвърлите едно око на този сайт http://www.designs-am.org и ще се радвам да получа мнения и критики. Благодаря предварително! Реших да постна това тук, понеже сайта е свързан с фотошоп обработки
mavrovski - това с дребния шрифт отдолу ,защо сте го написали : "Някои изображения в този сайт са художествени модификации на различни изображения, чиито оригинали е възможно да бъдат с различни лицензи. Собствеността върху тези оригинали принадлежи на уважаемите им автори и ние не твърдим, че имаме каквито и да е права над тях и не ги използваме за комерсиални цели. В случай, че считате, че са нарушени Ваши авторски права, моля свържете се с нас и ние ще свалим материала, за който става въпрос. Всички останали изображения са собственост на екипа на сайта"
...не е ли по добре да посочите конкретно ,кои са Ваши и кои на "уважаемите им автори"
Здравейте г-н firefighter! В отговор ще кажа, че това което сме написали най отдолу се отнася за сайта като цяло. А за това кои снимки са авторки и кои не, можете да се ориентирате, като погледнете описанието на всяка снимка. Ако в описанието липсва линк към оригинална снимка, това означава, че съответната снимка е наша. Колегата Ангелов има свои разработки на които е посочил оригинала, чрез линк. Надявам се отговора ми да е бил достатъчно изчерпателен. :)
http://www.obuvki.comyr.com Ефектите наистина са страхотни.

Редактирано от автора , 06.07.2012 15:04:01

mavrovski - като идея е интересно, но за сайт който предполага фотография, фотошоп.. бих пипнала и разчупила още малко дизайна - WP е прекрасна платформа и ако се поровите може да намерите разкошни теми for free online. Казвам го от една страна като човек занимаващ се с реклама, от друга страна като автор на 2 блога за фотография също правени на WP :) Колкото до авторките права, хубаво е когато имате възможност да цитирате авторите. Друго което бих ви предложила - може да пускате по някоя и друг статия от типа step by steb или видео уроци за фотошоп .. има достатъчно материал от къде да вземете пък и що обичате да се занимавате с това :)

Както започнах хубава идея - от вас зависи колко ще я разгърнете
Успех
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола