Популярни снимки за

Всички снимки

Къде са ми личните съобщения?

Привет. Отскоро имам регистрация и още не съм се ориентирал напълно в сайта, затова да попитам. Преди няколко дни писах в една тема в "Купувам/Продавам" и получих интересна оферта на нещо като лично съобщение. Последва кратка кореспонденция, която се оформи като чат сесия. И от няколко дни щракам като идиот навсякъде из сайта с надеждата да открия тази чат сесия, но все още без успех. Бихте ли ми казали къде да търся?
Ако си спомняш с кого си си говорил , отиваш на личната му страница и кликваш върху "Изпратете съобщение". Ако това е човека, трябва да ти се появи цялата предишна (изгубена) чат сесия. Ако я няма - значи си объркал човека. И трябва да започнеш всичко отначало, но с друг потребител...
Беше абсолютно непознат за мен ник и няма начин да се сетя, освен ако не ми се обади пак. Дано това не е единствения начин...
i az imam tozi problem 6tot ne pomnq imena i...dali ne moje da se napravi ne6to po vaprosa?
Ще помислим да се вижда история на юзерите "с които съм чатил"
А сега като не се вижда от юзерите, от админ дали се вижда? Т.е. някой с повече права от мен дали може да ми помогне?
Сетих се какво да правя и го открих. Погледнах линка за изпращане на ЛС, видях че започва с http://www.4coolpics.com/open_cqm.php?i= и след това има някакво ID, написах го в адрес бара на файърфокса и браузърът ми го довърши

Беше лесно, защото съм все още нов тук и съм писал лични само на един човек, но за в бъдеще броя на кореспондентите ми ще нараства, така че ще чакам "история на юзерите с които съм чатил" или нещо подобно. А дотогава ще се старая да не забравям с кого сме си говорили за нещо важно

Редактирано от автора , 02.08.2008 18:14:18

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола