Популярни снимки за

Всички снимки

Предложение към админа....

Доста снимки от Русе се качват нопоследък и няма да е лошо да се направи галерия за него
Благодаря предварително
Готово, ама да не стане като с Пловдив - имат по-малко снимки и от Варна и от Бургас
Благодаря отново!!!
Аз гарантирам, че моите снимки от Русе ще ги качвам само там

Редактирано от автора , 06.08.2008 23:52:34

Админ ...
Приветствам идеята и ще ти пратя линкове от мои снимки за галерия РУСЕ да ги преместиш,ако обичаш
Добро решение
akuji, ако ги свалиш и пак ги качиш в галерията, няма ли да се получи?
Accept,my dear,
1.Не знам защо се включваш
2.Не виждам да съм употребил въпросителен знак
3. ...та ... Лека и особено ползотворна ;)
akuji, аз не ти отговарям, а те питам. От технологична гледна точка.
А Русе наистина заслужава!

Редактирано от автора , 07.08.2008 00:43:52

Admin, поздравления!!
Русе определено заслужава собствена галерия!

Редактирано от автора , 07.08.2008 00:34:41

akuji - готово
Друг да има снимки за местене в галерия град Русе?

Редактирано от администратор , 07.08.2008 06:54:08

Админ,благодарско и браво пак
Хубава галерия се заформи,поздравления за ентусиастите,които я създадоха!
Админ,благодарско и от мен!
подкрепих предложението защото:
- какво по-хубаво от това да представим града в който сме се родили, обичаме или живеем?
- голяма част от нашите сънародници са прокудени от родината и тези снимки са често емоционална връзка с България и родния край.

Имах идея да правим снимки по поръчка на хора живещи извън България - снимки на любими техни места, които не са посевщавали отдавна.
Интересни ще са и снимки по поръчка от места, които някога сме посетили и не планираме скоро да сме там :)
Та в тази връзка "си поръчвам" на piliev снимки от Русе - музея на ЖП, какъв дъжд ме е валял там
Ако мислите, че идеята е добра да пуснем раздел във форума "Снимки по поръчка от България и Света" а, който е наблизо да удовлетворява желанията.
Очаквам вашите предложения и коментари.

Очаквам активност от клубовете на 4CoolPics в София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе за попълване на градските галерии. Когато това стане ще направим представяния на градовете съставени от най-добрите снимки и описания.

Редактирано от администратор , 07.08.2008 14:06:33

Интересна идея
A къде ще сe казваt поръчките ?

Редактирано от автора , 07.08.2008 14:11:42

В отделни теми от раздел на форума, който ще кръстим "Снимки по поръчка от България и Света", снимките ще се качват в съответната галерия а в темата - линк към изпълненото желание.
Аз вече си поръчах
Админ... Пловдив чака поръчки :)
Идеята"Снимки по поръчка..." е чудесна
и аз да питам - дали ще е възможно - като качвам снимка - и избирам галерия - да са по азбучен ред, че са - повече време търся галерия, отколкот - да гледам снимки
Прав си, отдавна се каня да го оправя
При първа възможност ще изпълня поръчката на админа... Живея на 135 км от Русе. Като начало качих репортаж за обстановката около Музея на ЖП в Русе. В района кипят възстановителни ремонти, пълно е с изоставени згради и съоръжения...
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола