За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Проблема е следния...Поисках си чрез SMS код за актвация, съответно го въведох за "продажба на снимки".....
Е нямам нито "мойте снимки" нито "продажба".
Така и не успях да намеря нищо в моя профил.
Писах поща и лично съобщение и никой нищо не казва.
Според мен, само ми взеха парите.Не ми е за 1.20 ама това си е чиста проба ИЗМАМА.
Ако греша нека някой админ да се намеси да ми обясни за какво става въпрос.
Или ако нещо не работи по сайта или са го спрели, зашо аджиба тази форма за активиране работи
Е нямам нито "мойте снимки" нито "продажба".
Така и не успях да намеря нищо в моя профил.
Писах поща и лично съобщение и никой нищо не казва.
Според мен, само ми взеха парите.Не ми е за 1.20 ама това си е чиста проба ИЗМАМА.
Ако греша нека някой админ да се намеси да ми обясни за какво става въпрос.
Или ако нещо не работи по сайта или са го спрели, зашо аджиба тази форма за активиране работи
Ми как да намериш нещо в твоя профил? Вероятно най-напред трябва да имаш някакви снимки, качени от теб?
Един хванал златната рибка. Нали се сещаш - желания, простотии... "Искам джакпота"
"-А фиш пусна ли?"
Какво ще продадеш, като нямаш грам снимка? Както се казваше в 1 детска приказка "копче от палто, макар!".
"-А фиш пусна ли?"
Какво ще продадеш, като нямаш грам снимка? Както се казваше в 1 детска приказка "копче от палто, макар!".
Качи сминки и ще има какво да "продаваш". Пред снимките ще излезее знак $. Кликваш на знака пред снимката, която предлагаш.
Редактирано от администратор , 11.08.2008 06:23:32
Качих ти пробна снимка да видиш как става.
Можеш да я редактираш/изтриеш с моливчето пред снимката. Пожелавам успешни снимки
Можеш да я редактираш/изтриеш с моливчето пред снимката. Пожелавам успешни снимки
Редактирано от администратор , 11.08.2008 06:02:43
Да видях я благодаря ти и се извинявам за създадената неудобност, просто се бях подвел от други сайтове които линковете не са подредени по този начин.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!