Популярни снимки за

Всички снимки

Сбирката довечера, 14 август - къде?

каква кръчма се търси - дет бирата (наливната) е под 1 лев, или - дет бирата е 1,50, ама - храната - става за ядене ???
Chiphead.. аз знам такава, но е на около има няма 80 км. от София

Редактирано от автора , 16.08.2008 13:03:45

Светле, като организатор се справяш чудесно, не търсим "виновни" а приятна кръчма - "кръчма в центъра (да е еднакво удобна/неудобна за всички), през лятото - с градина, с прилични цени. Освен това да няма силна музика, да има паркинг, да работи до късно. И най-важното - персоналът да изтърпи неизвестен брой хора, идващи по неизвестно време, искащи отделни сметки, имащи различни претенции."
Идеята за "Весело село" бе моя
И грамажа и цените са големи
И грамажа съм погледнал, Светле, споко!

Всъщност почти се наядох с една шопска и въпросните картофи, почти се напих с една наливна Загорка и не ми беше жадно с кана айрян за капак. За всичкото това дадох толкова, с колкото можех с колата да стигна до Пловдив (че и оттатък) или пък да си купя хубава дебела книжка, от която да се уча на фотография.

Нейсе, беше ми много приятно с всички вас, това е най-важното! И с теб, Светле, щеше да ми е приятно, ако не си бе затръгвала тъкмо като дойдох аз.

Плам, мисля, че по-съществен е проблема с късното правене на резервации и по този начин се надънваме на каквото решение е останало възможно. Още в понеделник вечер писах в темата за лекторията на Боровинката, че ще е налице повод да се седне на кръчма след лекторията. Никой нищо не направи по въпроса до самата вечер и в резултат... коментираме шопската салата в оная кръчма. За четвъртъка - същата история, питаме се по телефона в късния следобед къде ще се съберем. Съжалявам, не мога да се заема точно сега с организацията на сбирките поради наистина огромния обем работа, който е нужно да отхвърля това лято. Но трябва да сме по-сериозни!

Лесно се дават съвети.

Редактирано от автора , 16.08.2008 13:20:48

Нещо за утре? Идеи? Заведения?
знам само с малки порции и големи цени
Аз знам с малки цени и нормални порции, само се страхувам, че на Светлето ще и е прекалено близо.

VoxGabrieli, мислех, че още в понеделник ще направиш резервация. Или си само по предложенията?
нова тема?
chiphead, за празни приказки ли?
DareDevil, не съобразих
права си, за съжаление
DareDevil, и резервации съм правил и към два пленера съм организирал — когато съм имал времето и възможността! И пак ще го правя. Впрочем и сега в ход правя по нещичко, без да се изтъквам по един или друг начин!

Не знам защо приемаш нещата, казани по-горе така лично, след като никой не те е сочил с пръст. Просто си говорехме за кръчмите, при това не само за четвъртъчната, а и за предния ден. Но ако търсиш признание, ето – признавам, две гърди напред си в организацията и в добрия тон. Дано сега ти е по-спокойно...

Относно кръчмето в Надежда, ако има желание мога утре сутрин лично да запазя маси. Тиферич, евтино, паркинг, под ореха, скари, риби, картофи салати... Бири и всичко нататък — квартално, но златно и съвсем до Северния парк. Съмнявам се да се навие цялата тайфа, щото е далечко от центъра, но ако все пак — телефона ми го знаете!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола